• Category Archives Ειδήσεις
 • ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

  Το τριήμερο που μας πέρασε 29, 30 και 31 Ιανουαρίου έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Β΄ επιπέδου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης των προπονητών της Θεσσαλονίκης, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 40, ανάμεσα σε αυτούς το σεμινάριο παρακολουθήθηκε και από τους δύο προπονητές μας Κρυωνά Γεώργιο και Καλαϊτζή Δημήτρη. Οι οποίοι έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από αυτά που διδαχτήκανε.

  IMAGE_139_resize

  Στο σεμινάριο δίδαξε ο επίσημος επιμορφωτής της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (E.T.T.U.)  ο Λευκορώσος Alexei Yefremov, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παραβρισκόμενους, με τις πάρα πολλές γνώσεις και εμπειρίες του αλλά και με την καλή του διάθεση να δείξει μέσα στο χρονικό διάστημα του σεμιναρίου όσα περισσότερα  μπορεί.

  DSC03823_resize

  O A. Yefremov μαζί με τους Κρυωνά Γεώργιο και Καλαϊτζή Δημήτρη.

  DSC03821_resize

  Η Κατερίνα Σπανού έκανε χρέη διερμηνέα στο σεμινάριο, στην φωτογραφία είναι μαζί με τον  A. Yefremov σε ώρα δράσης.

  31-01-2010


 • ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ 2009

  Τώρα που φεύγει το 2009  θέλω να σας θυμίσω τις επιτυχίες των ομάδων μας.

  Ήταν μια από τις ποιο παραγωγικές χρονιές των σωματείων μας  και σε θέμα αγωνιστικό αλλά και σε προσέλευση αθλητών καινούργιων και παλιών (αξίας) οι οποίοι γέμιζαν ποσοτικά αλλά κυρίως ποιοτικά  την αίθουσα μας συνέχεια.

  Αγωνιστικά: Στις 31 Ιανουαρίου η ομάδα του Αίαντα κατακτά  το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος με τους Πίττα Γιώργο, Καλαϊτζή Παναγιώτη, Μακέδα Τόμυ, Καλαϊτζή Δημήτρη και Ποτόπουλο Ξενοφών και μετά στο  Κύπελλο Ελλάδος στις 28-29 Μαρτίου προκρίνεται στην καλύτερη 8άδα. Στην ίδια διοργάνωση του  Κύπελλο Βορείου Ελλάδος ο Άδωνις τερματίζει στην 3η θέση με τους Κρυωνά Γιώργο, Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Παπασάβογλου Στέφανο.

  Επίσης στις 8 Μαρτίου ήρθε και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος από την ομάδα του Αίαντα, κάνοντας για πρώτη φορά το νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου μας αγωνίστηκαν οι Πίττας Γιώργος, Καλαϊτζής Παναγιώτης, Μακέδας Τόμυ, Καλαϊτζής Δημήτρης, Ποτόπουλος Ξενοφών και Αβραμίδης Γιώργος. Και στο Πανελλήνιο μπαράζ για την άνοδο στις 21-22-Μαρτίου τερματίσαμε στην 5η θέση.

  Στις 5 Απριλίου ο Αθλητής του Άδωνι  Γιοβάς  Ανέστης  κερδίζει την 3η θέση στο Πανελλήνιο Ατομικό Παίδων. Μία θέση που του δίνει την δυνατότητα να αγωνιστεί στις 26-27-28 Ιουνίου στις κατατάξεις για την ομάδα της Εθνικής Παίδων Ελλάδος.

  Στις 9-10 Μαΐου στο Πανελλήνιο Ομαδικό Παίδων η ομάδα του Άδωνι καταλαμβάνει την 5η θέση δίνοντας πολύ δυνατούς αγώνες με τους  Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Παπασάβογλου Στέφανο.

  Έτσι τελειώνει ευχάριστα η αγωνιστική περίοδος 2008-2009.

  Από τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος 2009-2010, που από την αρχή στις 26 Σεπτεμβρίου ξεκινάει με προκρίσεις στο ατομικό παίδων με τους αθλητές του Άδωνι Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη και Ραμπότα Εμμανουήλ.

  Οι  αθλητές του Άδωνι προκρίθηκαν  διαδοχικά στις τελικές φάσεις του ομαδικού Παίδων (έγινε στις 31 Οκτωβρίου), ομαδικού Εφήβων (έγινε στις 21-22 Νοεμβρίου) και ομαδικού Νέων Ανδρών (έγινε στις 28 Νοεμβρίου) με τους Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Παπασάβογλου Στέφανο.

  Επίσης ο Αίαντας αλλά και ο Άδωνις είναι πρωτοπόροι και αήττητοι στους ομίλους τους στο πρωτάθλημα  καθώς επίσης προκρίθηκαν αμφότεροι και στην τελική φάση του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος.

  Θα ήθελα να αναφέρω ότι συνολικά στον Αίαντα συμμετέχουν 23 αθλητές και 5 αθλήτριες και στο Άδωνι συμμετέχουν  16 αθλητές, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

  27-12-2009

  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ     ΣΕ      ΟΛΟΥΣ


 • ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

  Ξεκινάει επιτέλους η Β΄ Εθνική  Β. Ελλάδος. Οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15  Νοεμβρίου του 2009 για τους τέσσερις ομίλους της Θεσσαλονίκης.

  Και οι δύο ομάδες μας αγωνίζονται εκτός έδρας, το Σάββατο ο Αίαντας έχει αντίπαλο το ΠΕΡΑ Θες/νίκης στις 15:00 στη Χαριλάου και την Κυριακή πάει στην Καλαμαριά για να αντιμετωπίσει τον ΖΕΥΣ στις 18:00. Ενώ  ο Άδωνις αγωνίζεται μόνο το Σάββατο με τον ΑΕΤΟ στις 18:00 στη Χαριλάου (αίθουσα Πέρα).


 • ΜΙΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

  Εχτές Σάββατο έλαβε χώρα η προκριματική φάση του ατομικού νέων ανδρών – νέων γυναικών στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ. με αρκετές συμμετοχές από Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Βέροια, Βόλος και Λάρισα.

  Εκπροσωπηθήκαμε και σε αυτήν την διοργάνωση με τέσσερις  αθλητές του Άδωνι και ενός του Αίαντα. Η πρόκριση ήρθε στο απλό νέων ανδρών από τον Γιοβά Ανέστη (Άδωνις) και αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχασε ούτε ένα σετ μέχρι αυτήν. Μέχρι τον αγώνα της πρόκρισης εφτασε ο Ραμπότας Εμμανουήλ (Άδωνις) δηλαδή στους 10 καλύτερους, ενώ στην 20άδα έμειναν οι Διδασκάλου Παύλος (Αίας) και Οικονόμου Γρηγόρη (Άδωνις), επίσης συμμετείχε και ο Παπασάβογλου Στέφανος (Άδωνις).


 • ΔΙΠΛΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

  ΔΙΠΛΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

  Δύο οι προκρίσεις για τις ομάδες μας εχτές Σάββατο 24-10-2009, ο Αίαντας με τους άντρες και ο Άδωνις με τους μικρότερους αθλητές μας προκρίθηκαν στην τελική  φάση του κυπέλλου Βορείου Ελλάδος.

  Αναλυτικά ο Αίας κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο με δύο αντιπάλους τον  ΓΣ Μακάμπη και την  ΧΑΝ Καλαμαράς,  στο πρώτο αγώνα αγωνίστηκε με την ΧΑΝΚ και επιβληθήκαμε με 4-1 με 2 νίκες του Καλαϊτζή Παναγιώτη, 1 νίκη του Μακέδα Τόμυ και άλλη 1 νίκη από τον Κρυωνά Γιώργο ενώ στο διπλό αγωνίστηκε και ο μικρός μας αθλητής Λαδάς Δημήτρης. Και στον επόμενο αγώνα με τον ΓΣ Μακάμπη του οποίου επιβλήθηκε εύκολα με 4-0 από 1 νίκη οι  Καλαϊτζής Παναγιώτης,  Μακέδας Τόμυ και  Κρυωνάς Γιώργος και 1 νίκη στο διπλό από  Καλαϊτζής – Μακέδα.

  Ο Άδωνις κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο με τρεις αντιπάλους και επιβλήθηκε κατά σειρά του Ελλανιαίου Ζευς 4-0 άνευ αγώνα γιατί ο ένας από τους αντιπάλους είχε αθεώρητο   δελτίο, στον δεύτερο αγώνα νικήσαμε τον ΜΑΣ Αετό με 4-0 από 1 νίκη οι Γιοβάς Ανέστης, Οικονόμου Γρηγόρης και Ραμπότας Εμμανουήλ και 1 νίκη στο διπλό  Ραμπότας – Παπασάβογλου Στέφανος και στο τρίτο και ποιο καθοριστικό αγώνα νικήσαμε και τον ΑΟ Θερμαίο με 4-1  με 2 νίκες του  Γιοβά Ανέστη,1 νίκη του Οικονόμου Γρηγόρη και το διπλό με τους Γιοβά –Οικονόμου.

  Έτσι και οι δύο ομάδες μας προκρίθηκαν στα τελικά του κυπέλλου Βορείου Ελλάδος στις 27-28 Φεβρουαρίου 2010.  Επίσης  προκρίθηκαν από τους δύο υπόλοιπους ομίλους  ο ΑΟ Πολυγύρου και ΠΑΣ Εχέδωρος

  25-10-2009


 • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

  Μας γέμισε με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία η επίσκεψη του προέδρου της ομοσπονδία μας κυρίου Μανώλη Κολυμπάδη την Τετάρτη (21-10-2009), την ώρα της προπόνησης μας, μαζί του μας επισκέφτηκαν και οι ομοσπονδιακοί προπονητές της βορείου Ελλάδος κύριοι Σωκράτης Παπασάβογλου, Θανάσης Στάθης και Νίκος Οικονόμου. Επίσης από τα σωματεία μας παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Άδωνι κύριος Ναπολέων Ντέμος, η έφορος του Αίαντα κυρία Φωτειάδου Μελίνα, γονείς και παράγοντες που αγαπούν το σωματείο μας και το πινγκ πονγκ.

  Σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν χρόνια το σωματείο μας, όπως το γηπεδικό, το αθλητικό υλικό καθώς και αγωνιστικά θέματα. Ακούσαμε τα λεγόμενα του προέδρου και δόθηκαν οι γραμμές κατεύθυνσης που πρέπει να ακολουθήσουμε.DSC03792_resize

  Ο πρόεδρος του Άδωνι κύριος Ναπολέων Ντέμος μαζί με τους παίδες της ομάδας και τους προπονητές.

  DSC03794_resizeDSC03799_resize

  Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. χαιρετίζει τους αθλητές μας.

  DSC03801_resize

  Αναμνηστική φωτογραφία.

  22-10-2009


 • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Β΄  ΕΘΝΙΚΗΣ

  Ανοίγει η αυλαία της Β΄ εθνικής Βορείου Ελλάδος, πρώτες στην μάχη ρίχνονται τα κορίτσια της ομάδας μας (ΑΙΑΣ), την Κυριακή 11-10-2009 εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα των Αρμένιων (Ένωση Αρμενίων) και στις 20:00 το βράδυ. Σας περιμένουμε όλους.

  Τα κορίτσια μας δώσανε έναν πολύ καλό αγώνα, αλλά δεν τα κατάφεραν τελικά και ηττήθηκαν με 4-1 από την Ένωση Αρμενίων , την νίκη την έκανε η Τέκου Αναστασία με 3-1 σετ εναντίον της  Δήμου Γεωργίας, αγωνίστηκαν επίσης από την ομάδα μας η Ντοκμετζή Νικολέτα και η Κιόση Μαρία ενώ αναπληρωματική ήταν η Ανανιάδου Σοφία. Στον Σαββατιάτικο αγώνα που προηγήθηκε  για τον  ίδιο όμιλο ο ΑΟ Θερμαίος  επικράτησε της  ένωσης Αρμενίων με 4-3.

  DSC03782_resizeDSC03777_resize