Μηνιαίο αρχείο: Δεκέμβριος 2019

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την περασμένη Κυριακή στην κρύα Φλώρινα δόθηκε η συνέχεια για την Β΄ εθνική των ανδρών, μετά την αποχώρηση της ομάδας της Βέροιας από το πρωτάθλημα , δώσαμε μόνο έναν αγώνα με αντίπαλο τον ΦΕΑ Ιωαννίνων όπου και κερδίσαμε εύκολα με σκορ 4 – 0 , 2 νίκες ο Τζιότζιος και από 1 νίκη ο Καρυπίδης και Δούμπαλας. Έτσι είμαστε στην 5η θέση με 5 νίκες και 5 ήττες.

     ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!

24-12-2019

ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην ποιο  φτωχή από πλευράς συμμετοχών Πανελλήνια προκριματική φάση ανδρών γυναικών για την Βόριο Ελλάδα που έγινε στην ΔΕΘ στο περίπτερο 1 , μετά το παράβολο συμμετοχής (20 ευρό) που έβαλε η ομοσπονδία μας από φέτος σε κάθε αθλητή, οι συμμετοχές ήταν 42 άνδρες και 16 γυναίκες από (Λάρισα και πάνω) με την αντίστοιχοι περσινή προκριματική φάση 99 άνδρες και 26 γυναίκες να δείχνει την μεγάλη αποχή.

Έτσι κινήθηκε και η δικιά μας αίθουσα παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά με τόσους λίγους αθλητές , δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ συνήθως έχουμε περίπου 15 συμμετοχές κάθε χρόνο τα προηγούμενα χρόνια.

Τις προκρίσεις πήραν, ο παίδας μας Τζιότζιος Βασίλης που πήρε  την πρόκριση με 4ης συνεχόμενες νίκες και χάνοντας μόνο ένα σετ.

Και η κορασίδα μας Τζαρίδου Στέλλα κάνοντας 3 νίκες και 2 ήττες κατάφερε, αν και άρρωστη, να πάρει μία δύσκολη  πρόκριση.

Ενώ ο έφηβος μας Σαπάκος Σωτήρης δεν τα κατάφερε και με 3 νίκες και 1 ήττα έχασε στον αγώνα για την πρόκριση .

Την τρίτη πρόκριση πήρε ο προπονητής της ομάδας μας και αθλητής ομάδας Α2 Γιοβάς Ανέστης από τα προκριματικά της Αττικής με 2 εύκολες νίκες.

Τώρα η συνέχεια στα Χανιά στην τελική φάση στις 29 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου.

15-12-2019

 

3η Η ΤΖΑΡΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 

3η Η ΤΖΑΡΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Στο ανοιχτό πανελλήνιο τουρνουά της Πάτρας πήρε μέρος η αθλήτρια μας Στέλλα Τζαρίδου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις σε όλη την διάρκεια του διημέρου κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στην κατηγορία των κορασίδων. (περισσότερα…)

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η συνέχεια του πρωταθλήματος δόθηκε στην Θεσσαλονίκη στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου κερδίσαμε την ομάδα του ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας με σκορ 4 – 1 (περισσότερα…)