ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΧΡΟΝΙΑΣ 2010

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΧΡΟΝΙΑΣ 2010

Το 2010 φεύγει και μας αφήνει πολύ καλές αναμνήσεις τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε έξω αγωνιστικό επίπεδο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή τον Ιανουάριο αγωνιστήκαμε με τους μικρούς μας αθλητές (7 αγόρια και 1 κορίτσι) στην προκριματική φάση του ατομικού των παμπαίδων όπου την καλύτερη πορεία έκανε ο Παυλίδης Αλέξανδρος που για δύο πόντους δεν κατάφερε να προκριθεί, αλλά και με τους ποιο μεγάλους σε ηλικία αθλητές  μας (12 άνδρες και 2 γυναίκες) στα προκριματικά του ατομικού των ανδρών όπου οι Καλαϊτζής Παναγιώτης, Μακέδας Τόμι στο ατομικό και οι Γιοβάς – Οικονόμου στο διπλό πήραν την πρόκριση για την Πανελλήνια φάση, επίσης έγινε και η καθιερωμένη κοπή της πίττας μας καθώς και η συμμετοχή των προπονητών μας Κρυωνά Γιώργο και Καλαϊτζή Δημήτρη στο σεμινάριο προπονητών Βήτα επιπέδου.

Φεβρουάριος και αγωνιζόμαστε και με τις δύο ομάδες στο μπαράζ της Θεσσαλονίκης όπου με καλές εμφανίσεις κερδίζουμε και προκρινόμαστε στο μπαράς Βορείου Ελλάδος,  μεγάλη εμφάνιση από τους αθλητές του Αίαντα και κατάκτηση της 3ης θέσεις στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος με τους Καλαϊτζής Παναγιώτης, Μακέδας Τόμι, Κρυωνά Γιώργο και Λαδά Δημήτρη, επίσης συμμετείχαμε και στο τουρνουά της Σίνδου με 8 αθλητές και 2 αθλήτριες.

Ο Μάρτιος είχε ατυχίες και τραυματισμούς με αποτέλεσμα να τερματίσουμε τελικά στην 7η θέση ο Άδωνις και στην 8η θέση ο Αίας στο πρωτάθλημα της Βορείου Ελλάδος σε σύνολο 40 ομάδων, όμως είχε και την μεγαλύτερη επιτυχία για την ομάδα του Άδωνι 3η θέση στο Πανελλήνιο  ομαδικό παίδων με τους Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη, Ραμπότα Εμμανουήλ και Παπασάβογλου Στέφανο να πιάνουν πολύ καλή απόδοση και να ανταμείβονται με το χάλκινο μετάλλιο στο τέλος, επίσης με καλή και σταθερή απόδοση ο Γιοβάς Ανέστης κατέκτησε την 3η θέση στο ατομικό των παίδων, όμως ένας τραυματισμός του Γιοβά μας κράτησε στην 2η θέση του Πανελλήνιου  διπλού των Παίδων με συμπαίκτη  των Οικονόμου Γρηγόρη.  

Τον Απρίλιο και τον Μάιο συμμετείχαμε στο Πανελλήνιο ομαδικό των εφήβων, αλλά και στο τοπ 8 των παίδων με τους Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη.

Μετά της 20 Ιουνίου  κάναμε διακοπές μέχρι και της 15 Αυγούστου όπου ξεκίνησε η προετοιμασία μας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 στην αθλητική κατασκήνωση του SΚOYRA, αλλά και στην αίθουσα μας στο 8ο δημοτικό σχολείο του Ευόσμου.

Ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε με αναβολή της προκριματικής φάσης του τοπικού κυπέλλου, όμως συμμετείχαμε με 5 αθλητές στο τουρνουά της Πορταριάς του Πηλιού.

Τον Οκτώβριο αγωνιστήκαμε στις προκριματικές φάσεις των παίδων (10 αθλητές και 3 Αθλήτριες) και των νέων ανδρων (14 αθλητές και 4 Αθλήτριες) και πήραμε τις προκρίσεις στο ομαδικό (ΑΙΑΣ) στο ατομικό οι  Καλαϊτζής Δημήτρης, Γιοβάς Ανέστης και  Οικονόμου Γρηγόρης και στο διπλό οι Γιοβας- Ραμπότας και Καλαϊτζής – Οικονόμου.

Νοέμβριος και ενώ έχουμε εκλογές εμείς συνεχίζουμε να παίρνουμε προκρίσεις στις Πανελλήνιες φάσεις αυτήν την φορά ήρθε στο Ομαδικό των εφήβων (ΑΙΑΣ) και στο ατομικό  και το διπλό με τους Γιοβάς Ανέστης και  Οικονόμου Γρηγόρη, ενώ συμμετείχαμε με (16 αθλητές και 4 Αθλήτριες) συνολικά.

Ο Δεκέμβριος βρίσκει την ομάδα του Αίαντα στην 1η θέση του 2ου ομίλου της Θεσσαλονίκης και την ομάδα του Άδωνι στην 3η θέση  του ίδιου ομίλου για το πρωτάθλημα της Βήτα εθνικής.

Συνολικά βρισκόμαστε ως ΑΙΑΣ στην 36η θέση  και ως ΑΔΩΝΙΣ στην 60η θέση στον πίνακα αξιολόγησης σωματείων του 2009 σε σύνολο 133 ενεργών ομάδων στην Ελλάδα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά!!!!!!!!

31-12-2010  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...