ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Το Σαββατοκύριακο έλαβε χώρα το πανελλήνιο μπαράζ ανόδων σε Α1 και Α2, με την περιφέρεια να δίνει βροντερό παρών και να παίρνει 5 από τις συνολικά 8 ανόδους.

Την άνοδο στην Α1 κατηγορία των ανδρών πείρε παλικαρίσια η ομάδα από την ακριτική Ορεστιάδα η Φιλία Ορεστιάδας με δύο γνώριμους αθλητές σε εμάς τον Πίττα Γεώργιο που αγωνίστηκε και στην ομάδα μας πριν δύο χρόνια, αλλά και τον Γκουτζίδη Δημήτρη, την άλλη θέση κατέλαβε το Α.Σ. το Γυμνάσιο από την Πεύκη. Ενώ στις γυναίκες κρατήθηκαν στην Α1 κατηγορία η Φοίνικες Πατρών και ο Ολυμπιακός.  

Για την άνοδο στην Α2 κατηγορία των ανδρών δύο ομάδες από την επαρχεία ο Βόχας Κορινθίας και ο ΑΣΕΑ Χίος κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο, πολλά συγχαρητήρια στον δικό μας Καριοφυλλίδη Ανέστη που ως αθλητής του ΑΣΕΑ Χίου έφτασε σε αυτήν την επιτυχία.  Στις γυναίκες την άνοδο πήραν ο ΑΣΕΑ Καβάλας και ο ΑΣ Περα 2005 Αθηνών.

Σήμερα ξεκίνησε και το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας με τους αθλητές μας να μπαίνουν δυνατά στους αγώνες και να κάνουν μόνο νίκες, περισσότερες πληροφορίες, αλλά και Live αγώνες στο  www.ittf.com  .

08-05-2011

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...