ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ

Η εφηβική ομάδα του Αία διατήρησε τον τίτλο του φαβορί στον 2ο όμιλο των προκριματικών, που έλαβαν χώρα στο περίπτερο ένα της Δ.Ε.Θ. το Σάββατο και με 4 νίκες προκρίθηκε στην πανελλήνια τελική φάση που θα γίνει την νέα χρονιά. Αναλυτικά κερδίσαμε διαδοχικά με σκορ 3-0 την ΧΑΝΘ, 3-2 τον ΆΔΩΝΙ, 3-0 την ΈΔΕΣΣΑ και 3-1 τον Βότση.

 Από αριστερά Λαδάς Αλέξης, Παυλίδης Αλέξης, Σαρρής Αντώνης, Οικονόμου Γρηγόρης, Γιοβάς Ανέστης και Ραμπότας Εμμανουηλ.

Ο Άδωνις που κληρώθηκε και αυτός στον 2ο όμιλο σημείωσε πολύ καλές εμφανίσεις και με τρεις νίκες και μία ήττα τερμάτισε 2ος στον όμιλο και έμεινε εκτός συνέχειας, αναλυτικά οι αγώνες: κερδίσαμε με σκορ 3-0 την ΈΔΕΣΣΑ, χάσαμε 2-3 από τον ΑΙΑΝΤΑ, κερδίσαμε με σκορ 3-1 την ΧΑΝΘ και με σκορ 3-1 το ΒΟΤΣΗ. Την καλύτερη εμφάνιση της ημέρας την έκανε ο αθλητής μας Παπασάβογλου Στέφανος που κέρδισε και τους επτά αγώνες που κλήθηκε να αγωνιστεί.  

Από αριστερά Παπασάβογλου Στέφανος, Οικονόμου Κωνσταντίνος, Λαδάς Δημήτρης, Μπουλάκης Πάρης και Ανανιάδης Αδάμ.

Η εφηβική ομάδα του Νέμεσις κληρώθηκε στον 3ο όμιλο και με τρεις ήττες και μία νίκη αποκλίστηκε από την συνέχεια. Αναλυτικά: έχασε από το ΠΕΡΑ, την ΧΑΝΚ και την Φλώρινα με σκορ 0-3, ενώ επικράτησε της Εν. Αρμενίων με 3-0.

Από αριστερά Τρικαλινός Δημήτρης, Κοσμίδης Ιορδάνης, Καλαϊτζής Δημήτρης, Παναγιωτίδης Παναγιώτης, Καϊόπουλος Γρηγόρης και Γρηγοριάδης Γιώργος.

11-12-2011   

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...