ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΙΔΩΝ  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε  η προκριματική φάση του ομαδικού και ατομικού παίδων κορασίδων στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ.. Που για πρώτη φορά γίνεται σε ένα Σαββατοκύριακο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στην ομοσπονδία μας αλλά γενικότερα και σε ολόκληρο τον Ελληνικό αθλητισμό.

Το Σάββατο έγινε το ομαδικό όπου συμμετείχαμε με τρεις ομάδες παίδων και την καλύτερη εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του Αίαντα που ήρθαν δεύτερη στον πρώτο όμιλο, μετά το πρώτο φαβορί των αγώνων την ΧΑΝΚ, την ομάδα στελέχωσαν οι Παυλίδης Αλέξης, Λαδάς Αλέξης, Σαρρής Αντώνης, Νένδος Τάσος και Τσεντεκίδης Χρήστος.

Την Κυριακή έγινε το ατομικό με 103 συμμετοχές στους παίδες αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας :  Ανανιάδης Αδάμ (Άδωνις) 3 νίκες και 1 ήττα έχασε στον γύρο των είκοσι.  Παυλίδης Αλέξης (Αίας) και Λαδάς Αλέξης (Αίας) 2 νίκες  1 ήττα έχασαν στον γύρο των τριαντά τεσσάρων.  Παναγιωτίδης Γιώργος (Νέμεσις), Οικονόμου Κωνσταντίνος (Άδωνις), Νενδος Νίκος (Άδωνις), Σαρρής Αντώνης (Αίας) και Τρικαλινός Δημήτρης (Νέμεσις) με 1 νίκη και 1 ήττα. Ενώ συμμετείχαν και οι Καρυπίδης Μιχάλης (Άδωνις), Ραμπότας Σεραφείμ (Άδωνις), Τσεντεκίδης Χρήστος (Αίας)  και Νένδος Τάσος (Αίας).  Επίσης συμμετείχαν και οι δύο μικρές αθλήτριες μας Μποζίνη Μαρία (Αίας) με 2 νίκες και 1 ήττα και η Καϊοπούλου Ελπίδα (Αίας) με 2ήττες.

17-01-2012

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...