ΜΠΡΑΒΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΠΡΑΒΟ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Το Σάββατο στα προκριματικά του Πανελλήνιου ατομικού ανδρών της Βορείου Ελλάδος, σε ένα μαραθώνιο αγώνων που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και τελείωσε στις 7 το απόγευμα, με την συμμετοχή 134 αθλητών από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Πολύγυρο, Φλώρινα, Βέροια, Καστοριά, Καρδίτσα, όπου διεκδικήθηκαν 6 προνομιούχες θέσεις για το Πανελλήνιο ατομικό ανδρών που θα γίνει στην Αθήνα στις 2 και 3 Μαρτίου του 2013.

Από την αίθουσα μας αυτός που τα κατάφερε να πάρει το ένα από τα εισιτήρια της πρόκρισης είναι ο Ραμπότας Εμμανουήλ (Αίας) που κερδίζοντας διαδοχικά πέντε αγώνες έφτασε σε αυτήν την επιτυχία.

Επίσης την πρόκριση πήρε και ο Καλαϊτζής Δημήτρης (Νέμεσις) που ως πρώτο φαβορί στον πίνακα αξιολόγησης για την Βόρειο Ελλάδα και μετά από λάθος που έγινε στην αρχική κλήρωση από την ομοσπονδία, πάρθηκε η απόφαση να περάσει χωρίς αγώνες στην τελική φάση.

Συνολικά συμμετείχαμε με 16 αθλητές, τα καλύτερα πλασαρίσματα πέτυχαν : στην 12αδα και λίγο πριν την πρόκριση έχασαν ο Ματσιώρης Μιχάλης (Νέμεσις) και ο Κρυωνάς Γιώργος (Άδωνις), ενώ στην 24άδα σταμάτησε η πορεία του Μακέδα Χρυσόστομου (Νέμεσις). Να σημειωθεί ότι όλοι η ομάδα του Αίαντα που αποτελείται από έφηβους (εκτός του Ραμπότα) όπου κέρδισε και το τοπικό κύπελλο δεν συμμετείχε σε αυτούς τους αγώνες.

04-11-2012

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...