2 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

2 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Πολύ καλές εμφανίσεις από τους αθλητές μας το Σάββατο στο ατομικό των παμπαίδων  – παγκορασίδων  και δύο προκρίσεις τελικά στο Πανελλήνιο ατομικό στις 22 με 24 Ιουνίου.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, στην αγωνιστική μάχη ρίχτηκαν 4 παμπαίδες του Αία, 3 παγκορασίδες του Αία και 2 παμπαίδες του Άδωνι. Από το πρωί τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά με τους αθλητές μας έναν έναν να περνάνε τους ομίλους με επιτυχία και να προκρίνονται στους νοκ άουτ αγώνες. Στον γύρο των 30 σταμάτησε ο Τσεντεκίδης Χρήστος (Αίας) με 2 νίκες και 1 ήττα, στους 20 καλύτερους έχασαν τα αδέλφια Ιορδανίδης ο Χρήστος (Αίας)  με 3 νίκες και 1 ήττα και ο Μανώλης (Αίας) με 2 νίκες και 1 ήττα, ενώ πρώτος στους 5 καλύτερους και στην πρόκριση έφτασε ο Ανανιάδης Αδάμ (Άδωνις) με 4 νίκες και χωρίς να χάσει ούτε ένα επιμέρους σετ. Παρόμοια πορεία είχε και ο Οικονόμου Κωνσταντίνος (Άδωνις) που τα κατάφερε παίζοντας εκπληκτικά να προκριθεί στα τελικά με 5 νίκες, κερδίζοντας στο τέλος σε ένα συγκλονιστικό αγώνα τον αθλητή από τα Ιωάννινα Ακριβή Πέτρο με σκορ 3-2 και 14-12 στο κόντρα σετ και αφού κατάφερε να το γυρίσει από 07-10. Επίσης αγωνίστηκε και ο τραυματίας Θεοφάνους Χρήστος.

Δύο από τα κορίτσια μας προκρίθηκαν από τους ομίλους εύκολα αλλά μετά δεν κατάφεραν την πρόκριση, η Μποζίνη Μαρία (Αίας) με  2 νίκες και 1 ήττα έχασε στον αγώνα της πρόκρισης και κατετάγη στις καλύτερες 6, ενώ η Καϊοπούλου Ελπίδα με 2 νίκες και 1 ήττα έφτασε μέχρι τις 9 καλύτερες, αγωνίστηκε και η Καβέλα Αναστασία με 1 νίκη και 1 ήττα στον όμιλο της.

27-01-2013

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...