ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΛΕΙΨΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΛΕΙΨΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΑΣ

Μόνο το μετάλλιο έλειψε από τους παμπαίδες μας το τριήμερο των Πανελλήνιων αγώνων του ΣΕΦ, ο Ανανιάδης Αδάμ και ο Οικονόμου  Κωνσταντίνος είχαν πάθος, αυτοπεποίθηση και πολύ καλή απόδοση σε όλο το τριήμερο, κερδίζοντας αθλητές που είναι πολλές περισσότερες θέσεις ποιο ψιλά στον πίνακα αξιολόγησης των παμπαίδων. Αποτελέσματα που είχαν 7η θέση στο ομαδικό, 6η θέση στο διπλό, αλλά και 6ος στο ατομικό ο Ανανιάδης Αδάμ.

Ο Ανανιάδης (Άδωνις) στο ατομικό κληρώθηκε στον πέμπτο όμιλο και αντιμετώπισε με επιτυχία κατά σειρά τους  Κορδούτη Ι. (ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας) με 3-0 σετ, έπειτα τον Παπαδάκη (ΧΑΝΚ) με 3-0 σετ και τέλος τον Αδριανό Π. (Άνοδος Πατρών) με 3-0 σετ, έτσι προκρίθηκε ως πρώτος ομίλου και αντιμετώπισε με επιτυχία στην 16αδα τον Ηλιόπουλο (Φοίνικες Πάτρας) με 3-1 σετ , στην 8άδα και ένα βήμα πριν το μετάλλιο αντιμετώπισε τον μετέπειτα φιναλίστ της διοργάνωσης  Χατζηλυγερούδη (Αναγεννησιακός Πατρών) και ηττήθηκε με 2-3 σετ 06-11 το κόντρα σετ.

Ο Οικονόμου (Άδωνις) στο ατομικό κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο και κατά σειρά έδωσε τους αγώνες του, πρώτα κέρδισε τον Πιπιλάκη (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) με 3-2 σετ, όμως στο κρίσιμο αγώνα για την πρόκριση με τον Τσάκαλο (ΟΕΑ Χαλκίδος) έχασε με 2-3 και 08-11 το κόντρα σετ, στον τελευταίο αγώνα του ηττήθηκε από τον Μπόσκοβιτς (Αετός Κορυδαλλού) με 0-3 σετ και αποκλίστηκε από την συνέχεια.

Στο διπλό οι αθλητές μας Ανανιάδης/Οικονόμου αντιμετώπισαν στην 16αδα τους Πασχαλέρη/παραδέλη (ΑΣΕΑ Καβάλας) και επικρατήσαν με 3-1 σετ, όμως στην 8αδά κάναμε αρκετά λάθη και χάσαμε από τους Καραμαντζιάνη/τριανταφυλλίδη (Παράδεισος Αμαρουσίου/ΟΕΑ Χαλκίδος) με 1-3 σετ.

24-06-2013

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...