Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Β΄  ΕΘΝΙΚΗ

Με οικογενειακές κόντρες συνεχίστηκε το πρωτάθλημα, νικητής βγήκε ο Αίαντας Εύοσμου που επικράτησε το Σάββατο του Άδωνι με σκορ 4-3  και τη Κυριακή του Νέμεσις με σκορ 4-2, επίσης το Σάββατο ο Νέμεσις κέρδισε άνευ αγώνα την ομάδα του Αετού η οποία δεν προσήλθε να αγωνιστεί και ο Άδωνις την Κυριακή έχασε από τον Πολύγυρο εκτός έδρας με σκορ 2-4.

Έτσι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ο ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ είναι πρώτος αποσπασμένος με δύο βαθμούς από την ομάδα του Εχεδώρου, ακολουθεί ο Πολύγυρος, τέταρτος είναι ο ΑΔΩΝΙΣ , πέμπτος ο ΝΕΜΕΣΙΣ, μετά ο Βότσης, Αετός και τελευταίος ο Ζευς. Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο πρώτοι του ομίλου θα αγωνιστούν στης 8 Μαρτίου χιαστί με τους δύο πρώτους του άλλου ομίλου της Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο μετά το τέλος του αντρικού αγώνα, 18 αθλητές του Ευόσμου και από τις τρεις ομάδες έδωσαν αγώνες μεταξύ τους, με κορυφαίο τον Οικονόμου Κωνσταντίνο (Άδωνις), 2ος ο Λαδάς Αλέξης (Άδωνις) και 3οι οι Καϊόπουλος Γρηγόρης (Νέμεσις) και Νένδος Τάσος (Άδωνις).

Μετά το τέλος του εσωτερικού αγώνα

 

11-02-2014

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...