ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

ΑΙΑΣ

1η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας για την Βόρειο Ελλάδα με τους : Γιοβά Ανέστη, Καλαϊτζή Δημήτρη, Οικονόμου Γρηγόρη, Νένδο Νίκο,  Καρυπίδη Μιχάλη, Ιορδανίδη Χρήστο, Ιορδανίδη Μανώλη και Τσεντεκίδη Χρήστο.

3η θέση στο Πανελλήνιο μπαράζ της Β΄ εθνικής για την άνοδο στην Α2 (οι 2 πρώτες ομάδες ανέβηκαν) αγωνίστηκαν οι : Γιοβάς Ανέστης, Καλαϊτζής Δημήτρης  και  Οικονόμου Γρηγόρης.

Πρόκριση στο Πανελλήνιο ατομικό των παγκορασίδων από την Μποζίνη Μαρία και μαζί με την Καϊοπούλου Ελπίδα μέσο του πίνακα αξιολόγησης των αθλητριών ήμασταν το 1ο σωματείο στις παγκορασίδες στην Βόρειο Ελλάδα.

6η θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό των παγκορασίδων με τις Μποζίνη Μαρία και Καϊοπούλου Ελπίδα.

Πρόκριση στο Πανελλήνιο ατομικό των παμπαίδων του Τσεντεκίδη Χρήστου και μαζί με τον Σαπάκο Σωτήρη μέσο του πίνακα αξιολόγησης των αθλητών ήμασταν το 2ο σωματείο στους παμπαίδες στην Βόρειο Ελλάδα, αλλά δεν προκριθήκαμε γιατί έδιναν μόνο μια θέση στην τελική φάση.

3η θέση στο ατομικό παγκορασίδων στο ανοικτό τουρνουά της Βέροιας κατέκτησε η Καϊοπούλου Ελπίδα.

3ης προκρίσεις στο Πανελλήνιο ατομικό των ανδρών από τους : Γιοβά Ανέστη, Καλαϊτζή Δημήτρη και  Οικονόμου Γρηγόρη.

ΑΔΩΝΙΣ

3ος ο Ανανιάδης Αδάμ στο ατομικό των παμπαίδων  στο ανοικτό τουρνουά της Δράμας.

ΝΕΜΕΣΙΣ

1η θέση στο πρωτάθλημα βετεράνων για την ΠΟΦΕΠΑ στην κεντρική Μακεδονία, αλλά και 3η θέση στην αντίστοιχη Πανελλήνια διοργάνωση με τους: Μακέδα Χρυσόστομο, Ματσιώρη Μιχάλη, Αργυράκη Γιάννη, Ελευθεριάδη Παντελή και Γαβριηλίδη Ζάκ.

2η θέση στο κύπελλο  βετεράνων για την ΠΟΦΕΠΑ στην κεντρική Μακεδονία με τους: Μακέδα Χρυσόστομο, Ματσιώρη Μιχάλη, Αργυράκη Γιάννη, Ελευθεριάδη Παντελή και Γαβριηλίδη Ζάκ.

24-07-2014

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...