ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

Μπορεί να έχουμε καιρό να ανεβάσουμε νέα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αγωνιστική δράση έχει σταματήσει, κάθε άλλο έγιναν πολλά τον τελευταίο μήνα.

Να αρχίσουμε με τα ευχάριστα, ο αθλητής Σαπάκος Σωτήρης (ΑΙΑΣ) κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία τον μίνι παμπαίδων στο Πανελλήνιο ανοικτό πρωτάθλημα της δράμας.

unnamed (4)

Γενικά πήραμε μέρος με εννιά αθλητές και μία αθλήτρια, καλύτερες θέσεις οι Τσεντεκίδης Χρήστος (ΑΔΩΝΙΣ) 10ος στους παμπαίδες, η Μποζίνη Μαρία (ΑΙΑΣ) 12η στις παγκορασίδες, αξιοσημείωτο είναι ότι δύο αθλητές μας κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στους αγώνες παρηγοριάς, ο Λαδάς Αλέξης (ΑΙΑΣ) στους παίδες και ο Καρυπίδης Ανδρέας (ΑΙΑΣ)  στους μίνι παμπαίδες.

unnamed (3)

Πολλοί αγώνες και για την Β΄ εθνική της Βορείου Ελλάδος  στους άνδρες, αναλυτικά,  η ομάδα της Νεάπολης δεν μπόρεσε  να αντισταθεί στο τρένο του Αίαντα Ευόσμου και την κερδίσαμε με σκορ 4 – 0 , την ίδια μέρα εάν και δυσκολεύτηκε λόγω κυρίως τραυματισμών βασικών αθλητών του, ο Νέμεσις κέρδισε τελικά με σκορ 4 – 2 τον Αετό. Ο Αίαντας συνεχίζει τις νικηφόρες εμφανίσεις και κερδίζει το ντέρμπι εκτός έδρας με αντίπαλο την έμπειρη ομάδα του Πολυγύρου με σκορ 4 – 2 και καπαρώνει την πρώτη θέση του 2ου ομίλου, για τον ίδιο όμιλο ο Νέμεσις κερδίζει με αναπληρωματικούς την ομάδα της Τούμπας με σκορ 4 – 0. Για τον 1ο όμιλο όμως ο Άδωνις δεν τα καταφέρνει με αντίπαλο τον Ηρακλή και χάνει μέσα στην έδρα του με σκορ 0 – 4 και η κακή απόδοση συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα με αντίπαλο την ΧΑΝΘ χάνει εντός έδρας με σκορ 2 – 4. Στον οικογενειακό εμφύλιο του 2ου ομίλου επικράτησαν οι έφηβοι του Νέμεση τον παμπαίδων και παίδων του Αίαντα με σκορ 4 – 3, ο ΑΙΑΣ συνεχίζει να είναι στην 1η  του 1ου ομίλου ενώ ο Νέμεσις είναι δεύτερος με ισοβαθμία με τον Πολύγυρο όπου θα λύσουν τις διαφορές τους το επόμενο Σάββατο. Στον άλλο όμιλο γίνεται χαμός για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και ο Άδωνις βρίσκεσαι στην 4η θέση με έναν αγώνα λιγότερο. Για την Β΄ εθνική των γυναικών αγωνιστήκαμε εκτός έδρας και χάσαμε από την ομάδα της Καρδίτσας με σκορ 1 – 4.

20141102_201951

Οι παλαίμαχοι αθλητές του ΝΕΜΕΣΙΣ κατέλαβαν την 2η θέση στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος για την διοργάνωση της ΠΟΦΕΠΑ, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό που κράτησε τρεις και πλέον ώρες, από την ομάδα Άρχοντες αναλυτικά το φύλλο αγώνα παρακάτω:

ARX-NEM

IMG_0261

Επίσης οι δύο προπονητές της αίθουσας μας, Κρυωνάς Γιώργος και Καλαϊτζής Δημήτρης, παρακολούθησαν με επιτυχία την σχολή προπονητών για την επιτραπέζια αντισφαίριση και τώρα με την βούλα λέγονται προπονητές γ΄ κατηγορίας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ακολουθεί φωτογραφία με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδος Βατσακλή Κωνσταντίνο.

091120141217

 

Έγινε και η φωτογράφιση για το ημερολόγιο του 2015. Πολύ καλό αποτέλεσμα τελικά.

ημερολογιο 2015

17-12-2014


Comments are closed.