ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Μεγάλη ήταν η προσέλευση στην εκδήλωση μας για την παγκόσμια μέρα του πινγκ πονγκ εχτές στο γυμναστήριο μας, 127 φίλοι του αθλήματος  έπιασαν την ρακέτα, όλων των ηλικιών από δύο χρονών μέχρι και ογδόντα συν, κάποιοι  για πρώτη φορά και άλλοι έδειξαν τις ικανότητες τους με την ρακέτα, από όλες τις περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, Εύοσμο, Κορδελιό, Συκιές, Μετέωρα, Ρετσίκη και Σίνδο, διασκέδασαν παίζοντας περισσότερες από τρεις ώρες.

εκδ1

Στην αίθουσα στήθηκαν 12 τραπέζια για το κοινό και 1 ακόμα για επίδειξη των αθλητών μας, προτσέκτορας όπου έδειχνε αγώνες αθλητών μας παλαιότερων χρόνων, είχαμε μαζί μας τους χορηγούς μας, VER PACK συσκευασίες,  μοιράστηκαν πολλές καραμέλες Pulmoll, επίσης δόθηκαν εκ πτωτικά κουπόνια από το ηλεκτρονικό φαρμακείο  pharmacy128.gr και  μοιράστηκαν πίτσες από την Pizza FAN, τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους.

εκδ5

εκδ3

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας ο πρόεδρος του Άδωνι Ναπολέωντας Ντέμος, ο πρόεδρος  του Αία Ευόσμου Τέντζος Βασίλης, ο Γεν. Γραμματέας του Νέμεσις Κρυωνάς Κώστας,  ο δημοτικός σύμβουλος Παρασκευόπουλος Αλέκος, η γενική γραμματέας της τοπικής επιτροπής της βορείου Ελλάδος Αναστασία Κοκκίνου και οι έφοροι του Αία Φωτειάδου Μελίνα, του Άδωνι Τσεντεκίδης Θεόφιλος και του Νέμεσις Ματσιώρης Μιχάλης.

εκδηλωση

εκδ4

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την εκδήλωση αυτήν. Με την βοήθεια του φωτογράφου Χρήστου έχουμε πλήθος φωτογραφιών όπου μπορείτε να τις ζητήσετε να τις δείτε από τους προπονητές των ομάδων μας και να τις πάρετε εκτυπωμένες με 2 ευρό η μία.

07-04-2015

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...