Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Β΄  εθνική για την Θεσσαλονίκη, οι 14 ομάδες ανδρών που δήλωσαν συμμετοχή χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των 7 ομάδων. Στον 1ο όμιλο είναι επικεφαλής ο ΝΕΜΕΣΙΣ και θα αντιμετωπίσει τους ΑΟ Πολυγύρου, Πέρα Θεσσαλονίκης, Απ. Καλαμαριάς, ΑΟ Θερμαίο Θέρμης, Ναύαρχο Βότση και Τρίτων. Ενώ στο 2ο όμιλο είναι ο ΑΙΑΣ και ο ΆΔΩΝΙΣ με αντιπάλους την ΧΑΝΘ, Εχέδωρο, Προοδευτική Τούμπας, ΦΟΑ Νεάπολης και Αετός Θεσσαλονίκης. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα αγωνιστούν χιαστοί στις 23 Ιανουαρίου 2016 στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ για δύο θέσεις στο μπαράζ της Βορείου Ελλάδος που θα γίνει στις 20 και 21 Φεβρουαρίου 2016 στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ.

Στις γυναίκες είμαστε η μόνη ομάδα από την Θεσσαλονίκη που θα πάρουμε μέρος στην Β΄ εθνική κατηγορία, έτσι ο ΑΙΑΣ Ευόσμου θα έχει αντιπάλους τον ΦΟ Καρδίτσας, ΦΕΑ Ιωαννίνων, ΣΕΑ Κοζάνης και ΟΕΑ Βέροιας. Οι αγώνες θα γίνουν συγκεντρωτικά στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ.

Το Σάββατο στην έδρα μας στις 20:00 ΑΙΑΣ με Αετό και ΆΔΩΝΙΣ  με Προοδευτική Τούμπας . Ενώ την Κυριακή στην έδρα μας στις 19:00 ΝΕΜΕΣΙΣ με Πολύγυρο και εκτός έδρας ΧΑΝΘ με ΑΙΑΣ στις 13:00 και ΦΟΑ Νεάπολης με ΆΔΩΝΙΣ σε ώρα που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας.

23-09-2015

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...