4ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΥΟΣΜΟΥ 

4ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 4ο  τουρνουά οικογενειών που κάναμε στην αίθουσα μας, ρεκόρ προσέλευσις αθλητών και των οικογενειών τους, 39 στο σύνολο αλλά και καμιά 20αριά ποιο ντροπαλή που δοκίμασαν να παίξουν απλά. Ξεκινήσαμε στις 10 το πρωί και ο τελικός τελείωσε στις 5 το απόγευμα.

Όλοι μαζί σε αναμνηστική φωτογραφία, 

μετά από τρεις προσπάθειες τα κατάφεραν γιος και μπαμπάς Γιοβάς πρώτευσαν στο ομαδικό,

στο τυχαίο διπλό 1η θέση οι Καρυπίδης Μιχάλης με την μικρούλα Τζενίδη Χριστίνα, 2η θέση οι Σαπάκος Σωτήρης και Τζιότζιος Θανάσης και 3ες θέσεις οι Ελευθεριάδης Χάρης με Ασλανίδης Παναγιώτης και Τζενίδης Θάνος με Καρπουχτσή Στράτο

και στο μίνι τραπέζι νικητής ο Μουρατίδης Γιάννης, 2ος ο Καρυοίδης Μιχάλης και 3οι οι Καρυπίδης Ανδρέας και Τζιότζιος Θανάσης, σε όλες τις απονομές εμφανίζεται και ο υπεύθυνος προπονήσεων Κρυωνάς Γιώργος.

Ευχαριστούμε όλους, αθλητές, γονείς, αδέλφια, ξαδέλφια, έφορους, προέδρους, παππούδες, κουμπάρους  που μας τίμησαν με την παρουσία τους , επίσης τους χορηγούς μας e-pingpongshop  του Κατσαντώνη Γιάννη, την Ευρωκλιματιστική του Καρπουχτσή Στράτου και τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτου του Κρυωνά Γιώργου.

Τα λέμε του χρόνου και πάλι.

13-06-2018

 

 

 


Comments are closed.