ΣΑΡΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕ 5 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ

ΣΑΡΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕ 5 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ

Το Σάββατο έγινε η προκριματική φάση των παίδων και κορασίδων για την Βόρειο Ελλάδα στην Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 1. Πήραν μέρος συνολικά 81 παίδες και 21 κορασίδες, εμείς στείλαμε να αγωνιστούν 17 παίδες και 3 κορασίδες όλοι από τον ΑΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ.

αναμονή πριν τους αγώνες,

Σαρώσαμε πήραμε 3 προκρίσεις για το ατομικό των παίδων , 1 στο ομαδικό των παίδων και 1 στο ατομικό στις κορασίδες. Με χρονική σειρά πρώτη πήρε την πρόκριση η Τζαρίδου Στέλλα (ΑΙΑΣ) στις κορασίδες με χαρακτηριστική ευκολία, μετά είχαμε τον Τζιότζιο Βασίλη (ΑΙΑΣ)  και Σαπάκο Σωτήρη (ΑΙΑΣ) στους παίδες χωρίς να χάσουν  σετ και την τελευταία πρόκριση πήρε ο μικρός Καρυπίδης Ανδρέας (ΑΙΑΣ) κάνοντας την νίκη στην δεύτερη ευκαιρία. Επίσης με βάση το σύστημα προκρίνουμε και το ομαδικό των παίδων, ενώ το ομαδικό των κορασίδων θα είναι στην πρώτη αναπληρωματική θέση. Καλή πορεία έκανε και ο Δούμπαλας Ζαχαρίας (ΑΙΑΣ) αλλά αποχώρησε τραυματίας δίχως να ολοκληρώση το τουρνουά. Επίσης στον αγώνα για την πρόκριση έχασε δυστυχώς η κορασίδα Χατζηιωαννίδου Παρασκευή (ΑΙΑΣ δανικιά από την Βέροια) με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον προπονητή του ΑΣΕΑ Βεροίας για την παραχώρηση της Παρασκευής.

Οι προπονητές πίσω από αυτήν την επιτυχία είναι οι Κρυωνάς Γιώργος, Παπασάβογλου Στέφανος, Γιοβάς Ανέστης και η καινούργια προσθήκη μας ο Καρυπίδης Μιχάλης.

Η τελική Πανελλήνια φάση θα γίνει στις 3-4 και 5 Μαϊου στην Φλώρινα.

24-03-2019

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...