Προκριματικοί Εφήβων-Νεανίδων 17 Οκτωβριου 2009

ΜΙΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Το Σάββατο  17 -10-2009 έγινε  η προκριματική φάση του απλού εφήβων – νεανίδων   στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ.  και μετείχαν από τις δύο ομάδες μας 13 έφηβοι και 4 κορασίδες σε σύνολο 75 εφήβων και  39 νεανίδων αντίστοιχα, οι αθλητές μας στην πλειοψηφία τους είναι ηλικιακά πιο μικροί από αυτήν την κατηγορία, αλλά οι εμπειρίες που αποκόμισαν σίγουρα θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Η πρόκριση ήρθε από τον Οικονόμου Γρηγόρη  (Άδωνις) κερδίζοντας διαδοχικά τους Ράπτη (ΧΑΝΚ) με 3-0, Ισαακίδη (Βέροια) με 3-0, Χρομ Μιχάλη (Απ. Καλαμαριάς) που ήταν και ο αγώνας κλειδί για την πρόκριση με 3-2 ενώ βρέθηκε να χάνει στην αρχή με 2-0 σετ μετά όμως με πάρα πολύ καλή απόδοση και πείσμα κατάφερε να γυρίσει των αγώνα και να επικρατήσει τελικά, να σημειωθεί ότι το τελευταίο σετ έληξε 11-09. Και στο αγώνα για την πρόκριση επικράτησε και του Παπαδόπουλου (Περα Θ.) με 3-1.

Αναλυτικά οι υπόλοιποι αθλητές μας έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και πλασαρίστηκαν στις εξής θέσεις: στο απλό παίδων ο Γιοβάς Ανέστης (Άδωνις) έδωσε αγώνα για την πρόκριση αλλά έχασε με 3-2 τελικά και πλασαρίστηκε στους 10 καλύτερους με 3 νίκες και 1 ήττα, στους 20 καλύτερους πέρασε ο Παπασάβογλου Στέφανος (Άδωνις) με 2 νίκες και 1 ήττα, οι υπόλοιποι αθλητές μας που αγωνίστηκαν είναι οι Διδασκάλου Παύλος (Αίας), Ραμπότας Εμμανουήλ,  Λαδάς Αλέξης (Αίας), Κιόσης Βασίλης (Άδωνις),  Μηλιάς Μιχάλης  (Αίας),  Παυλίδης Αλέξανδρος (Αίας), Λάτκας Θανάσης (Άδωνις), Λαδάς Δημήτρης  (Αίας) , Παπαδόπουλος Δημήτρης (Αίας) και Σαρρής Αντώνης (Αίας). Και στα κορίτσια οι Τέκου Αναστασία (Αίας)  και Κίοση Μαρία (Αίας) , Ντοκμετζή Νικολέτα (Αίας) και Ανανιάδου Σοφία (Αίας).

Σε διπλά και μικτά τις καλύτερες θέσεις πήραμε με τους: Γιοβά –Οικονόμου που έχασαν στον αγώνα πρόκρισεις με 3-2 σετ (11-06 το 5ο σετ) και πλασαρίστηκαν στην καλύτερη 6άδα και στο μικτό με Γιοβά – Τέκου που έφτασαν μέχρι τους 12 καλύτερους.

Διάφορα στιγμιότυπα από τους αγώνες

Διάφορες  φωτογραφίες από τους αγώνες

[nggallery id=9]


Comments are closed.