ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2009-10

ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄  ΕΘΝΙΚΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ      2009-10

Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Βορείου Ελλάδος ανδρών και γυναικών, σε πρώτη φάση θα λάβει χώρα ξεχωριστά σε κάθε γεωγραφική περιοχή σε Μακεδονία και Θράκη και αφού επικρατήσουν οι καλύτερες από κάθε περιοχή, τότε θα γίνει το  συγκεντρωτικό μπαράζ για τις προκρίσεις στο Πανελλήνιο μπαράζ ανόδου.

Αναλυτικά για τους άνδρες της Θεσσαλονίκης: οι αγώνες θα γίνουν στις έδρες των ομάδων σε διπλούς πούλ αγώνες, οι 15 ομάδες της Θεσσαλονίκης χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους,  από τους οποίους οι δύο πρώτοι περνάνε στην επόμενη φάση όπου χιαστεί ο  1ος του 1ου ομίλου θα παίξει με τον 2ο του 2ου ομίλου, ο 2ος του 1ου ομίλου θα παίξει με τον 1ο του 2ου ομίλου, ο 1ος του 3ου ομίλου θα παίξει με τον 2ο του 4ου ομίλου, ο 2ος του 3ου ομίλου θα παίξει με τον 1ο του 4ου ομίλου. Οι 4οις  νικητές θα προκριθούν στην τελική φάση που θα διεξαχθεί συγκεντρωτικά στην αίθουσα της Τοπικής Επιτροπής.

Αναλυτικά ο 1ος όμιλος  αποτελείται από ΧΑΝΚ, ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ και ΑΦΘ ΑΔΩΝΙΣ.    2ος όμιλος από ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ, ΑΣ ΠΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ και ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΖΕΥΣ.    Στον 3ο όμιλο οι ΑΟ ΘΕΡΜΑΙΟΣ, ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΠΑΣ ΕΧΕΔΩΡΟΣ και ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ  και τέλος στον 4ο όμιλο οι ΦΟΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΑΣ ΘΕΡΜΑΙΟΣ, ΧΑΝΘ και ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ.

Και για τις δύο ομάδες μας ο στόχος είναι η πρώτη θέση του ομίλου έτσι ώστε να αποφύγουμε να τεθούμε αντίπαλοι στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Στις  γυναίκες είναι 3 οι ομάδες της Θεσσαλονίκης σε έναν όμιλο όπου ο πρώτος του θα προκριθεί στην τελική φάση της Βορείου Ελλάδος, οι αγώνες θα γίνουν στις έδρες των ομάδων σε δύο γύρους. Ο όμιλος αποτελείται από ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ και ΑΟ ΘΕΡΜΑΙΟΣ.

Η νεανική γυναικεία ομάδα μας αποσκοπεί σε καλές εμφανίσεις και κάποιο καλό πλασάρισμα.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των αγώνων με ώρες και έδρες θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.


Comments are closed.