2 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

 2 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΚΟΜΑ

Το μεσημέρι της Κυριακής, αφού τελείωσε το ομαδικό, ξεκινάει το ατομικό αλλά και το διπλό των παίδων κορασίδων. Στο ατομικό παίδων έχουμε προκριθεί με τρεις αθλητές ενώ έχουμε και ένα ζευγάρι στο διπλό.

Αναλυτικά στο ατομικό παίδων σε σύνολο 58 αθλητών, ο Οικονόμου Γρηγόρης περνάει τον πρώτο γύρο όμως σταματά στους 32 αφού χάνει από το νούμερο 2 του πίνακα αξιολόγησης Αντωνιάδη (ΠΕΡΑ 2005) με 3-1 σετ . Και ο Ραμπότας Εμμανουήλ κερδίζει στον πρώτο γύρο αλλά σταματά στους 32 με σκορ 3-2 σετ. Η επιτυχία ήρθε από τον Γιοβά Ανέστη που κερζίζει διαδοχικά του αντιπάλους του και στην 16αδα κερδίζει με 3-2 σετ τον Αλεξανδρόπουλο (ΓΑΣ ΑΕΤΟ) και στην 8αδα  τον  Δικόπουλο (Απ. Καλαμαριάς) με 3-2 σετ και 11-09 το κόντρα σετ και έτσι πέρασε στον ημιτελικό όπου έχασε από τον Σιαμίδη (Απ. Καλαμαριάς)  με 4-1 σετ θα πρέπει εδώ να πούμε ότι στον ημιτελικό ο αθλητής μας έπαιζε τραυματίας γιατί στον ημιτελικό του διπλού έπεσε και χτύπησε την μέση του, έτσι κατέλαβε την 3η θέση και επανέλαβε την περσινή του επιτυχία.Φωτογραφιες 018_resize

Άλλη μια επιτυχία από το διπλό μας ,ο Γιοβάς Ανέστης / Οικονόμου Γρηγόρης κατέλαβαν την 2η θέση φτάνοντας εύκολα μέχρι την τετράδα όπου αντιμετώπισαν τους Τσόπελα/Αλεξανδρόπουλο με 3-2 σετ, όμως στο κόντρα σετ και ενώ ήμασταν μπροστά με 7-3 ο αθλητής μας Γιοβάς σκοντάφτει στην γωνία του γηπέδου με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει την μέση του, τελικά κερδίσαμε με 11-5, αλλά ο τραυματισμό του μας έκανε εύκολους αντιπάλους στον τελικό με αντιπάλους Αγγελάκη / Σανιδά (Πρόοδος) και χάσαμε με 3-0 σετ.Φωτογραφιες 021_resize

Ο δεύτερος προπονητής μας Καλαϊτζής Δημήτρης δήλωσε «Πήραμε όπου αγωνιστήκαμε μετάλλιο και αυτό μας κάνει ευτυχισμένους, η δουλεία μας δεν πήγε χαμένοι και από εδώ και πέρα θα δουλέψουμε ακόμα ποιο σκληρά και για άλλες επιτυχίες».  

Επίσης να συγχαρούμε και τους: Σιαμίδη (Απ. Καλαμαριάς) 2ος ατομικό παίδων, Κώτση (ΑΣΕΑ Καβάλας) 3ος ατομικό παίδων, Σιαμίδη/Νάκο (Απ. Καλαμαριάς) 2οι διπλό παίδων, Κοτατζιάν(Εν. Αρμείων)/Μούρου (Εθ. Αλεξανδρούπολης) 2ες διπλό κορασίδων και Σιαμίδης (Απ. Καλαμαριάς) / Τσεκούρα (ΑΕ Αθηνα) 2οι στο μικτό.      

02-04-2010    

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...