ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 9 και 10 Οκτωβρίου  ήταν γεμάτο από αγώνες για τους μικρούς μας αθλητές, το Σάββατο έγινε το ομαδικό όπου συμμετείχαμε με δύο ομάδες παίδων (Αίας και Άδωνις) και κορασίδων (Αίας).

Οι κορασίδες μας αγωνίστηκαν με τις Ντοκμετζή Νικολέτα, Τέκου Αναστασία και Ανανιάδου Σοφία στον τρίτο όμιλο και κατά σειρά κέρδισαν με 3-2 Εχέδωρο και 3-2 την Ένωση Αρμενίων και χάσαμε την πρόκριση στο τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την ΧΑΝΚ με σκορ 3-1.

Οι παίδες του Άδωνι  δεν τα κατάφεραν καλά και υπέστησαν τρεις ήττες στην σειρά από Ιωάννινα με 3-0, Καβάλα με 3-0 και Έδεσσα με 3-2. Οι μικροί αθλητές  του Αίαντα έχασαν από την Βέροια με 3-0, κέρδισαν την Λάρισα με 3-0 και χάσανε από την Κοζάνη με 3-0.

DSC00011_resize

Την Κυριακή έγιναν τα ατομικά και τα διπλά  (φέτος δεν έγιναν αγώνες μικτών λόγω οικονομικής κρίσης), λάβαμε μέρος με 10 παίδες σε σύνολο 71 αθλητών από όλοι την Βόρειο Ελλάδα και με 3 κορασίδες σε σύνολο 31 αθλητριών. Την καλύτερη πορεία είχε ο Λαδάς ο Δημήτρης που με καλές εμφανίσεις κατάφερε να μπει μέσα στους καλύτερους είκοσι τέσσερις αθλητές. Αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος Δημήτρης, Παυλίδης Αλέξανδρος, Σαρρής Αντώνης, Λαδάς Αλέξης, Οικονόμου Κωνσταντίνος, Ραμπότας Σεραφείμ, Ανανιάδης Αδάμ, Παναγιωτίδης Γιώργος, Καριπίδης Μιχάλης, Ντοκμετζή Νικολέτα, Τέκου Αναστασία και Ανανιάδου Σοφία.

DSC00007_resize

10-10-2010       

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...