ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑ

Πρόκριση για τους νέους άνδρες του Αίαντα με εύκολες νίκες, αναλυτικά στον όμιλο με δύο νίκες, πρώτα ενάντια του ΟΕΑ Έδεσσας με 3-0 από μία νίκη οι Οικονόμου Γρηγόρης, Γιοβάς  Ανέστης και Παπασάβογλου Στέφανος, μετά με το ίδιο σκορ κερδίσαμε και τον ΣΕΑ Κοζάνης από μία νίκη οι  Οικονόμου Γρηγόρης, Γιοβάς  Ανέστης και Ραμπότας Εμμανουήλ, έτσι πήραμε την πρώτη θέση του ομίλου και αγωνιστήκαμε για την μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις  ενάντια στην ΧΑΝΘ και εδώ επικρατήσαμε με 3-0 από μία νίκη οι Οικονόμου Γρηγόρης, Γιοβάς  Ανέστης και Καλαϊτζής Δημήτρης. Την άλλη προνομιούχο θέση πήρε ο Απ. Καλαμαριάς.

Από την άλλοι η νέοι άνδρες του Άδωνι δεν τα κατάφεραν και με δύο ήττες αποχώρησαν από την διοργάνωση. Αναλυτικά χάσαμε από τον ΟΕΑ Βέροια με 3-1 την νίκη ο Λαδάς Δημήτρης και με 3-0 από την ΧΑΝΘ. Επίσης αγωνίστηκαν οι Κιόσης Βασίλης, Μηλιάς Μιχάλης και Παπαδόπουλος Δημήτρης.

Τα κορίτσια του Αίαντα αγωνίστηκαν καλά αλλά δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν με τρεις ήττες στον όμιλο. Αγωνίστηκαν οι Ντοκμετζή Νικολέτα, Κιόση Μαρία και Ανανιάδη Σοφία. Την πρόκριση πήραν τελικά οι ΧΑΝΘ, ΧΑΝΚ και Εν. Αρμενίων.

Η συνέχεια αύριο με διπλά και ατομικά.

23-10-2010

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...