ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

Για άλλη μια φορά πειστεί στο ραντεβού τους με τις προκρίσεις σε Πανελλήνια φάση εφήβων οι αθλητές μας, η ομάδα του Αίαντα με τους συνήθεις ύποπτους Οικονόμου Γρηγόρη, Γιοβά  Ανέστη, Παπασάβογλου Στέφανος και   Ραμπότα  Εμμανουήλ κέρδισαν όλους τους αντιπάλους τους στον 2ο όμιλο με σκορ 3-0 και πήραν την μία από τις τρεις προνομιούχες θέσεις για την Πανελλήνια τελική φάση, αναλυτικά Αίας vs ΦΟΑ Νεάπολης : 3-0 , Αίας vs  ΟΕΑ  Βέροιας : 3-0 ,  Αίας vs Πας Εχέδωρος.

Η ομάδα του Άδωνι πάλεψε στον 3ο όμιλο αλλά με μία νίκη και δύο ήττες δεν τα κατάφερε να προκριθεί, αναλυτικά ΑΦΘ  Άδωνις  vs  ΧΑΝΘ : 0 -3 , ΑΦΘ  Άδωνις  vs Εν. Αρμενίων :  3-1 δύο νίκες ο Μηλιάς Μιχάλης και μία νίκη ο Λαδάς Δημήτρης και  ΑΦΘ  Άδωνις  vs  ΧΑΝΚ : 0-3  , αγωνίστηκαν και οι αθλητές Κιόσης Βασίλης, Παπαδόπουλος Δημήτρης και Παυλίδης Αλέξανδρος. Μαζί με τον ΑΙΑΝΤΑ προκρίθηκαν και οι Απ. Καλαμαριάς και ΧΑΝΚ.   

Τα κορίτσια μας είχαν δύσκολο έργο  στον 1ο όμιλο και χάσανε δύο φορές, αναλυτικά Αίας vs  Πας Εχέδωρος :  1-3 την νίκη η Κιόση Μαρία και Αίας vs ΧΑΝΚ : 1-3 την νίκη η Ανανιάδη Σοφία, ενώ αγωνίστηκε και η Ντοκμετζή Νικολέτα. Σήμερα η συνέχεια με ατομικά και διπλά.  

21-11-2010

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...