Κατηγορία: Χωρίς κατηγορία

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-20

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-2020 σε φωτογραφίες

3η θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό των παίδων με τους από αριστερά Τζιότζιο Βασίλη , Χατζηιωαννίδη Δανιήλ, Καρυπίδη Ανδρέα και προπονητή τον Κρυωνά Γιώργο, μετά το τέλος των αγώνων στο Σ.Ε.Φ..

θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό των εφήβων με τους από αριστερά Δούμπαλα Ζαχαρία, Τζιότζιο Βασίλη, Σαπάκο Σωτήρη , Καρυπίδη Ανδρέα και προπονητή τον Κρυωνά Γιώργο , μετά το τέλος των αγώνων στο εξωτερικό χώρο του Σ.Ε.Φ..
8αδα ατομικό Πανελλήνιο παίδων Τζιότζιος Βασίλης, επίσης 3ος στο ανοικτό τουρνουά παίδων στην ΧΑΝΘ, στιγμιότυπο από των αγώνα για το μετάλλιο στο Σ.Ε.Φ..
6η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής ανδρών Βορείου Ελλάδος , με τους από αριστερά Δούμπαλα Ζαχαρία, Τζιότζιο Βασίλη, Καρυπίδη Ανδρέα, προπονητή τον Κρυωνά Γιώργο και Σαπάκο Σωτήρη , μετά από νικηφόρο αγώνα στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ.
Η αθλήτρια μας Τζαρίδου Στέλλα που φέτος αγωνίστηκε ως δανεική στην Δύναμη Λάρισας , 3η θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό κορασίδων , 9αδα στο αντίστοιχο Πανελλήνιο των νεανίδων, 16αδα σε ατομικό Πανελλήνιο κορασίδων και νεανίδων με 15 νίκες και μόλις 3 ήττες, επίσης 3η θέση στα ανοικτά τουρνουά κορασίδων της Πάτρας και της Κοζάνης, μετά την απονομή στο Σ.Ε.Φ..

12-08-2020

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ……

Καλησπέρα,

Συνήθως δε μιλάω στον ενικό, αλλά σήμερα επιτρέψτε με να το κάνω.

Μετά από 16 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης  του Ευόσμου , 6 πρωταθλήματα Β΄ εθνικής Βορείου Ελλάδος, 3 Κύπελλα Βορείου Ελλάδος, 4 μετάλλια σε Πανελλήνια ομαδικού παίδων, 1 μετάλλιο  σε Πανελλήνιο ομαδικού Παμπαίδων , 1 μετάλλιο σε  Πανελλήνιο ομαδικού  παγκορασίδων, 4 μετάλλια  σε Πανελλήνιο ατομικό παίδων, 1 μετάλλιο σε ατομικό Πανελλήνιο παμπαίδων, 1 μετάλλιο σε ατομικό Πανελλήνιο παγκορασίδων, 8 μετάλλια σε διπλά ή μικτά Πανελληνίων ηλικιακών κατηγοριών, 29 προκρίσεις ηλικιακών ομαδικών σε τελικές φάσεις, 79 προκρίσεις ηλικιακών ατομικών σε τελικές φάσεις , 8 συμμετοχές σε μπαράζ ανόδου για την Α2 , σε βάθος  5 γενεών  αθλητών που δούλεψα μαζί τους.

Μετά από νίκες, ήττες, χαρές, λύπες, πανηγύρια, τραπεζώματα, ξενύχτια, αϋπνίες, ζόρια, άγχος, κούραση, αγωνίες, μαλώματα, διαφωνίες, αγάπες, φιλίες, ταξίδια, προσπάθεια, ιδρώτα, επιτυχίες, αποτυχίες, γκρίνια, δάκρυα χαράς αλλά και λύπης, μα πάνω από όλα αμέτρητες ώρες προπόνησης για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Μετά από συνεργασία με εφόρους, προέδρους, παράγοντες, χορηγούς, προπονητές, γονείς, μάνατζερ, γονείς μάνατζερ, ομοσπονδία, τοπική επιτροπή, γενική γραμματεία αθλητισμού, δήμους και πάνω από 200 αθλητές , μένουν  οι φιλίες που έχω δημιουργήσει.

Μετά από υπεύθυνος προπόνησης, υπεύθυνος επικοινωνίας, ψυχολόγος, γυμναστής, φυσιοθεραπευτής, ταμίας, λογιστής, εισπράκτορας, μεσολαβητής, τηλεφωνητής, μπλόκερ, χάκερ, οδηγός, συνοδός, μα πάνω από όλα προπονητής.

Ήρθε η ώρα αυτός ο ωραίος προπονητικός κύκλος της ζωής μου να κλείσει εδώ….

Τα λέμε στο μέλλον!!!

Υ.Γ. και να θυμάστε πάντα,

Πινγκ πονγκ  όλοι μπορούν να παίξουν ,

λίγοι παίζουν καλά,

και ελάχιστοι κορυφαία!!!

Κρυωνάς Γιώργος. 

3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ 

3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Για δεύτερη  συνεχόμενη χρονιά η παιδική μας ομάδα του Αίαντα έφερε την μεγάλη επιτυχία , χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα των παίδων , που έγινε στις 3-4-5 Ιουλίου στο στον ΣΕΦ.

(περισσότερα…)

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Οι προπονητές , έφορος και διοίκηση σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ  και

Μένουμε σπίτι για να είμαστε κοντά πάλι γρήγορα , όλοι μαζί στο άθλημα που αγαπάμε!!!

13-04-2020

 

 

6η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

6η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής των ανδρών με δύο αγώνες στην Αλεξανδρούπολη , με ισάριθμες  ήττες , από τον Φάρο Αλέξανδρούπολης με σκορ  2 – 4 και με την Σάρισες Φλώρινας με σκορ 3 – 4 . Γενικά η ομάδα μας στηρίχτηκε σε μικρούς αθλητές  (παίδες και έφηβους) όλοι την χρονιά και η πορεία της κρίνεται θετική.

Από δεξιά Τζιότζιος, Καρυπίδης, Σαπάκος , Δούμπαλας και ο προπονητής Κρυωνάς.   

24/02/2020

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Μετά από τις 4ης προκρίσεις στο εφήβων νεανίδων ήρθαν άλλες 4ης στο παίδων κορασίδων. Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε η Προκριματική Φάση Β.Ελλάδος στην κατηγορία των Παίδων κορασίδων στην Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 1.
Το Σάββατο στο ομαδικό αγώνισμα οι Τζιότζιος, Καρυπίδης , Χατζηιωαννίδης   και Ασλανίδης επικράτησαν με σκορ 3 – 0 και τους δύο αγώνες τους επί του Θερμαίου  Θέρμης και του Ο.Ε.Α. Θεσσαλονίκης και  πήραν την πρόκριση για την τελική φάση η οποία θα γίνει στην Πεύκη της Αθήνας.

μετά την πρόκριση στο ομαδικό παίδων μαζί με τους προπονητές, (περισσότερα…)

ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΗΣ ΧΑΝΘ

ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΗΣ ΧΑΝΘ

Ολοκληρώθηκε και το Πανελλήνιο Ανοιχτό Τουρνουά της Χ.Α.Ν.Θ. με την ομάδα μας να δίνει το παρών με 12 αθλητές.
Η επιτυχία ήρθε από τον παίδα μας  Βασίλη Τζιότζιο που  κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο  στην κατηγορία των Παίδων .

ο Τζίοτζιος στην παρουσίασή  του μικρού τελικού,

Αναλυτικά και οι θέσεις που πήραν οι υπόλοιποι αθλητές  μας: (περισσότερα…)

ΤΕΣΣΕΡΙΣ  ΠΡΟΚΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ  ΠΡΟΚΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Στην Δ.Ε.Θ. πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά Β.Ελλάδος Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων.

Στο ομαδικό αγώνισμα το Σάββατο η ομάδα
μας με σύνθεση τους Σαπάκο Σωτήρη, Καρυπίδη Αντρέα, Τζιότζιο Βασίλη,Χατζηιωαννίδη Δανιήλ και Ελευθεριάδη Χάρη κατάφερε να κερδίσει
με την σειρά τους αγώνες:
Αίας Ευόσμου-ΑΟ Θέρμη Θερμαίος 3-2
Αίας-ΧΑΝΘ 3-2
Αίας- ΑΣ Μακεδνός 3-0
Αίας-Σάρισες Φλώρινας 3-1
Και πήρε την πρόκριση στην Πανελλήνια Φάση στην Αθήνα.

Μετά το τέλος του ομαδικού, 

Στα ατομικά αγωνίσματα 3 παίχτες μας πήραν την πρόκριση στην τελική φάση, Τζιότζιος και Σαπάκος στην κατηγορία των Εφήβων και η Τζαρίδου Στέλλα στις Νεάνιδες η οποία εκπροσωπεί το σωματείο της Λάρισσας.

οι αθλητές μας μαζί με τους προπονητές Κρυωνά και Γιοβά.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!!!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την περασμένη Κυριακή στην κρύα Φλώρινα δόθηκε η συνέχεια για την Β΄ εθνική των ανδρών, μετά την αποχώρηση της ομάδας της Βέροιας από το πρωτάθλημα , δώσαμε μόνο έναν αγώνα με αντίπαλο τον ΦΕΑ Ιωαννίνων όπου και κερδίσαμε εύκολα με σκορ 4 – 0 , 2 νίκες ο Τζιότζιος και από 1 νίκη ο Καρυπίδης και Δούμπαλας. Έτσι είμαστε στην 5η θέση με 5 νίκες και 5 ήττες.

     ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!

24-12-2019