ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011

Το 2011 σημαδεύτηκε από τους δύο χαμένους τελικούς σε κύπελλο και πρωτάθλημα (για λίγους πόντους), αλλά και από την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για περίπου τρεις μήνες.

Αναλυτικά ο Ιανουάριος ξεκίνησε με τα προκριματικά του κυπέλλου Βορείου Ελλάδος όπου η ομάδα του Αία προκρίθηκε εύκολα στην επόμενη φάση, συνεχίσαμε με τα προκριματικά του ατομικού των  ανδρών  όπου είχαμε δύο προκρίσεις από τον Μακέδα Τόμυ (Άδωνις) και Γιοβά Ανέστη (Αίας) στο ατομικό αλλά και Γιοβά/Οικονόμου στο διπλό. Στο τέλος του μήνα η χαρά ήρθε από τους παμπαίδες μας όπου στο ομαδικό με πολύ καλές εμφανίσεις προκρίθηκαν στην πανελλήνια τελική φάση η ομάδα του Αίαντα αποτέλεσαν οι Λαδάς Αλέξης, Σαρρής Αντώνης και Καρυπίδης Μιχαήλ.

Η 2η θέση στο Κύπελλο της Βορείου Ελλάδος ήρθε τον Φεβρουάριο για την ανδρική ομάδα του Αίαντα που στελέχωσαν οι Καλαϊτζής Δημήτρης, Γιοβάς Ανέστης, Οικονόμου Γρηγόρης, Παπασάβογλου Στέφανος και Ραμπότας Εμμανουήλ στον τελικό χάσαμε από την ομάδα του Πολυγύρου με σκορ 3-4 στις λεπτομέρειες.

Τον Μάρτιο αγωνιστήκαμε στο Πανελλήνιο κύπελλο με την ομάδα του αίαντα όπου καταταχτήκαμε από 12η έως 16η. Αλλά και στην Πανελλήνια φάση του ομαδικού και ατομικού νέων ανδρών και πήραμε την 7η θέση στο ομαδικό (Αίας) με τους Καλαϊτζή Δημήτρη, Γιοβά Ανέστη και Οικονόμου Γρηγόρη και είχαμε πλασάρισμα στην 8άδα λίγο πριν το μετάλλιο στο διπλό με το ζευγάρι Καλαϊτζή/Οικονόμου.

Ο Απρίλιος ξεκίνησε με άλλη μία 2η θέση, αυτή την φορά στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της Βορείου Ελλάδος αγωνίστηκαν οι αθλητές του Αίαντα Καλαϊτζής Δημήτρης, Γιοβάς Ανέστης, Οικονόμου Γρηγόρης, Παπασάβογλου Στέφανος, Ραμπότας Εμμανουήλ, όπου στον τελικό χάσαμε με σκορ 3-4 (πάλι στις λεπτομέρειες) από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Επίσης αγωνιστήκαμε στην Πανελλήνια τελική φάση του ομαδικού και ατομικού των εφήβων, όπου στο ομαδικό πήραμε την 6η θέση με τους αθλητές του Αία Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη, Παπασάβογλου Στέφανο και  Ραμπότα Εμμανουήλ, καθώς επίσης είχαμε και πλασάρισμα στην 8άδα του διπλού από τους Γιοβά/Οικονόμου.

Ο Μάιος δεν είχε καθόλου αγωνιστική δραστηριότητα.

Τον Ιούνιο πήραμε μέρος και στην Πανελλήνια φάση του ομαδικού παμπαίδων, όπου καταταχτήκαμε από την 12η εώς την 16η θέση με τους αθλητές του Αίαντα Λαδά Αλέξη, Σαρρή Αντώνη και Καρυπίδη Μιχαήλ.

Έτσι κλίνη η σαιζόν του  2010-11 με Ιούλιο και Αύγουστο χωρίς αγωνιστηκές δραστηριότητες.

Η επόμενη αγωνιστική χρονιά σταμάτησε πριν αρχίσει έτσι όλων των Σεπτέμβριο λόγω μη ρευστότητας και οικονομικών προβλημάτων της ομοσπονδίας δεν έγιναν τα προκριματικά του κυπέλλου, αλλά και αναστάλθηκαν όλα τα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών μέχρι νεοτέρας. Όμως εμείς επειδή  αγαπάμε αυτό που κάνουμε βοηθάμε στην ίδρυση αλλά  και στην στελέχωση  της καινούργιας ομάδας του ΑΟ Νέμεσις που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο.

Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και όλων τον Οκτώβριο  μέχρι που στις αρχές του Νοεμβρίου ανασχεδιάζετε όλο το καλεντάρι και ξεκινούν τα πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες στις 12 Νοεμβρίου.

Τον Δεκέμβριο διεξάγεται η προκριματική φάση του ομαδικού και ατομικού των Εφήβων όπου η ομάδα του Αίαντα προκρίνεται στην τελική Πανελλήνια φάση με τους Γιοβά Ανέστη, Οικονόμου Γρηγόρη και  Ραμπότα Εμμανουήλ και η ομάδα του Άδωνι τερματίζει δεύτερη στον ίδιο όμιλο, αξιοσημείωτο  είναι ότι στο ατομικό εφήβων αγωνίστηκαν από την αίθουσα μας  18 έφηβοι και 1 κορασίδα και προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο οι αθλητές του Αίαντα Γιοβάς Ανέστης και Οικονόμου Γρηγόρης όπου μετά από την αλλαγή του κανονισμού θα μας εκπροσωπήσουν και στο διπλό της ίδιας διοργάνωσης. Τον ίδιο μήνα συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής βορείου Ελλάδος με τρεις ομάδες και την καλύτερη πορεία κάνει ο Αίαντας με 5 νίκες σε 6 αγώνες και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου.

08-01-2012

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...