2 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΑΣ

2 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΑΣ

Αυτό το Σάββατο έγινε η προκριματική φάση του ατομικού Παμπαίδων Παγκορασίδων στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ. με την συμμετοχή στο σύνολο 61 παμπαίδων και 31 παγκορασίδων. Εμείς σαν αίθουσα κατεβάσαμε στους αγωνιστικούς χώρους  5 αθλητές και 2 αθλήτριες και ευτυχίσαμε στο τέλος της ημέρας να έχουμε δύο προκρίσεις στους παμπαίδες αλλά και καλά πλασαρίσματα και πολλά ελπιδοφόρα μηνύματα από όλους μας τους αθλητές για την συνέχεια.

Αναλυτικά: ο αθλητής μας Οικονόμου Κωνσταντίνος (Άδωνις) κάνοντας την καλύτερη πορεία από όλους κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση με 2 νίκες στον όμιλο, να σημειωθεί ότι η δεύτερη νίκη έγινε εναντίον του Παπαδάκη Κωνσταντίνου (ΧΑΝΚ) ο οποίος ήταν και το 5ο φαβορί της διοργάνωσης, αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά να κάνει άλλες δύο συνεχόμενες νίκες στους νοκ άουτ αγώνες με σκορ 3-0 και να προκριθεί. Ο δεύτερος μας αθλητής που ήταν και το 3ο φαβορί της διοργάνωσης με βάση τον πίνακα αξιολόγησης του Μαρτίου που προκρίθηκε είναι ο Ανανιάδης Αδάμ (Άδωνις) που χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση κατάφερε να κάνει 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και να προκριθεί. Στους καλύτερους 12 και λίγο πριν την πρόκριση σταμάτησε η πορεία του Νένδου Τάσου (Αίας) που κέρδισε τους 2 αγώνες στον όμιλο και έναν στα νοκ άουτ παιχνίδια μετά έχασε από τον δικό μας Κωνσταντίνο. Καλή πορεία έκανε και ο μικρός Τσεντεκίδης Χρήστος (Αίας) που πέρασε και αυτός τον όμιλο με δύο νίκες αλλά μετά δυσκόλεψαν αρκετά τα πράγματα αν και ήταν ανταγωνιστικός έχασε. Ο πέμπτος της παρέας μας Καριπίδης Μιχάλης (Άδωνις) είχε δύσκολη κλήρωση καθώς έπεσε επάνω σε φαβορί στον όμιλο με με μία νίκη και μία ήττα σταμάτησε εκεί η πορεία του. Στις Παγκορασίδες μας την καλύτερη εμφάνιση έκανε η Καϊοπούλου Ελπίδα (Αίας) όπου έφτασε μέχρι τις καλύτερες 12 αθλήτριες της διοργάνωσης, κέρδισε τα δύο ματς του ομίλου της αλλά μετά στο νοκ άουτ, κάνοντας ένα πολύ καλό αγώνα, έχασε με σκορ 1-3. Η άλλη αθλήτρια μας Μποζίνη Μαρία (Αίας) με μία νίκη και μία ήττα στον όμιλο και μετά από τριπλή ισοβαθμία έχασε την πρόκριση για τα νοκ άουτ παιχνίδια.

Μετά τις δύο προκρίσεις στο ατομικό με βάση τους κανονισμού θα εκπροσωπηθούμε και στο διπλό από τους δύο μας αθλητές , αλλά έχουμε και πολλές πιθανότητες να επιλεχτούμε και για το ομαδικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

29-04-2012

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...