ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΗΓΟΡΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΗΓΟΡΗ

Ο αθλητής μας Οικονόμου Γρηγόρης (Αίας) κατάκτησε την 1η θέση στο ανοικτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Σίνδου, στην κατηγορία των εφήβων, τα συγχαρητήρια είναι διπλά γιατί συγχρόνως διαβάζει και για τις Πανελλήνιες εξετάσεις για το λύκειο.

Το τουρνουά έγινε με επιτυχία στις 16 και 17 Μαρτίου, τη μεγαλύτερη συμμετοχή είχε η κατηγορία των παίδων, όπου πήραν μέρος 70 αθλητές. Αγωνίστηκαν επίσης 36 έφηβοι, 56 παμπαίδες, 11 νεάνιδες, 13  κορασίδες και 14 παγκορασίδες. Είναι σαφές ότι συγκριτικά με τους 143 αθλητές/τριες της περσινής σεζόν, η ανταπόκριση φέτος ήταν αισθητά μεγαλύτερη κι εκτός από τη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν στη διοργάνωση σωματεία από Ιωάννινα, Έδεσσα, Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Πάτρα, Κοζάνη, Χαλκίδα, Βέροια, Σέρρες, Φλώρινα, Δράμα, Κομοτηνή, Ορεστιάδα και Λάρισα.

Εμείς συμμετείχαμε με 15 αθλητές και αθλήτριες, 5 έφηβους, 4 παίδες, 4 παμπαίδες και 2 παγκορασίδες. Εκτός από τον Οικονόμου Γρηγόρη που βγήκε 1ος στους έφηβους, καλή πορεία είχαν και οι Ραμπότας Εμμανουήλ (Αίας) στους έφηβους, Μποζίνη Μαρία  (Αίας) στις παγκορασίδες, Ανανιάδης Αδαμ (Άδωνις) στους παμπαίδες που έχασαν στην 8αδα στον αγώνα για το μετάλλιο.

Σε επόμενο άρθρο αναλυτικά η θέση και οι αγώνες που έκανε ο κάθε ένας από τους αθλητές μας.

18-03-2013

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...