5Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ

5Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ

Ένα ακόμα καλό πλασάρισμα στο Πανελλήνιο ομαδικό για τους έφηβους του ΑΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ, το προηγούμενο τριήμερο στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σ.Ε.Φ. στην Αθήνα έλαβαν χώρα οι αγώνες του ομαδικού και ατομικού των εφήβων. Εμείς το Σάββατο πρώτη μέρα του ομαδικού τοποθετηθήκαμε στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τον Άρη Νικαίας και μετά από κλήρωση τους ΟΕΑ Βέροιας και  Φιλία Ορεστιάδας, στον πρώτο αγώνα κερδίσαμε την Βέροια με 3 – 0 σκορ και είχαν από μία νίκη οι Οικονόμου Γρηγόρης, Γιοβάς Ανέστης και Κώτσης Κώστας. Στον δεύτερο αγώνα εναντίον του φαβορί του ομίλου μας Άρη Νικαίας δεν ήμασταν καλή και χάσαμε με σκορ 0 – 3 αγωνίστηκαν οι  Οικονόμου Γρηγόρης, Γιοβάς Ανέστης και Κώτσης Κώστας και είχαν από μία ήττα ο κάθε ένας, στον τρίτο αγώνα δεν είχαμε δυσκολία και με σκορ 3 – 0 κερδίσαμε την Φιλία Ορεστιάδας από μία νίκη οι Ραμπότας Εμμανουήλ, Παπασάβογλου Στέφανος και Κώτσης Κώστας. Έτσι περάσαμε από τον όμιλο ως δεύτεροι και περιμένουμε από την κλήρωση έναν αντίπαλο από τους πρώτους των άλλων ομίλων, η ατυχία χτυπά άλλη μια φορά την πόρτα μας και κληρωνόμαστε με τον ΓΑΣ Ελευσίνας (πρώτο φαβορί και τους μετέπειτα πρωταθλητές του ομαδικού), όπου εάν και προσπαθήσαμε πολύ υποταχτήκαμε στην ανωτερότητα του αντιπάλου μας με σκορ 0 – 3  αγωνίστηκαν οι  Οικονόμου Γρηγόρης, Γιοβάς Ανέστης και Κώτσης Κώστας και είχαν από μία ήττα ο κάθε ένας.

Από αριστερά Παπασάβογλου, Κώτσης, Ραμπότας, Οικονόμου και Γιοβάς.

Την Κυριακή τρεις αθλητές μας αγωνίζονται στο ατομικό και το ομαδικό της διοργάνωσης, αναλυτικά : ο Οικονόμου Γρηγόρης (ΑΙΑΣ) τοποθετείτε στον 10ο όμιλο, ξεκινάει με ήττα από τον Κομνινό (Άνοδος Πατρών) με 2 – 3 σετ και 10-12 το κόντρα, στην συνέχεια βρίσκει ρυθμό και κερδίζει τον Ζώνιο (Πρόοδος) με 3 – 2 και 11-09 το κόντρα και τον Συμεωνίδη με 3 – 0 σετ και προκρίνεται ως πρώτος από τον όμιλο, στους νοκ άουτ αγώνες κληρώνεται με τον Σκουτέρη (Άρης Βούλας) και χάνει με 1-3 σετ έτσι τερματίζει μέσα στους 20 καλύτερους της Ελλάδας. Ο Κώτσης Κώστας  (ΑΙΑΣ) που τον έχουμε δανικό για έναν χρόνο από την Καβάλα, τοποθετείτε στον 8ο όμιλο ξεκινάει με νίκη επί του Σανιδά (Πεύκη) με 3-1 σετ και μετά χάνει από τον Βρεττάκο (Άρης Νίκαιας) με 1-3 σετ, προκρίνεται ως 2ος και κληρώνεται με τον Ζώνιο (Πρόοδος) στα νοκ άουτ και χάνει με 0-3 σετ και έτσι τερματίζει στους 16 καλύτερους της Ελλάδας. Ο Γιοβάς Ανέστης  τοποθετείτε στον 9ο όμιλο και με δύο ήττες από τον Σιάπκαρα (Βόχας) 0-3 σετ και Σταματούρο (Ολυμπιακός) 0-3 σετ δεν προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Στο διπλό οι Οικονόμου/Γιοβάς (ΑΙΑΣ) έχασαν στον γύρο των 16 από τους Κομνηνό/Αϊβαλιώτη (Άνοδος Πατρών) με 2-3 σετ και 10-12 το κόντα, ενώ  οι Κώτσης/Σκουτέρης (ΑΙΑΣ/Βούλα) κέρδισαν στους 16 τους Ζήσου/Πελεκανίδη (Καβάλα) και έχασαν στην 8αδα από τους Σγουρόπουλο/Σιάπκαρα (Ελευσίνα/Βόχας).

Έτσι τελειώνει μία όμορφη περίοδος 6 χρόνων με συνεχόμενες προκρίσεις , μετάλλια αλλά και καλά πλασαρίσματα σε Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα από τους αθλητές μας, θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε επόμενο άρθρο.

04-05-2012

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...