ΩΡΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ

ΩΡΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ

Με την 5η θέση φέτος στο Πανελλήνιο ομαδικό των εφήβων, κλείνει μια όμορφη διαδρομή έξι χρόνων σε ηλικιακά πρωταθλήματα παίδων και εφήβων, με συνεχόμενες προκρίσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, μετάλλια, καλά πλασαρίσματα, μα πάνω από όλα αγάπη για τον αθλητισμό και κυρίως για το πινγκ πονγκ,  με πρωταγωνιστές τους :

Γιοβά Ανέστη


Οικονόμου Γρηγόρη


Ραμπότα Εμμανουήλ


Παπασάβογλου Στέφανο

Η πορεία μας :

Αγωνιστική περίοδος 2007-08 :  4η θέση στο ομαδικό των παίδων στην Βόρειο Ελλάδα και η πρόκριση χάνεται για πολύ λίγο.

 

Αγωνιστική περίοδος  2008-09 : στην καλύτερη 3άδα του ομαδικού παίδων της Β. Ε. και πρόκριση στο Πανελλήνιο όπου καταταγήκαμε  στην  7η θέση.

Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο ατομικό των παίδων ο Γιοβάς Ανέστης.

Επίσης 3η θέση στο ομαδικό των εφήβων της Β. Ε. αλλά χάθηκε η πρόκριση.

 

Αγωνιστική περίοδος  2009-10: στην καλύτερη 4άδα του ομαδικού παίδων της Β. Ε. και πρόκριση στο Πανελλήνιο όπου κερδίσαμε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό των παίδων (μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο αλλά και πάρθηκαν μόρια για το πανεπιστήμιο από τους αθλητές μας).

Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο ατομικό των παίδων ο Γιοβάς Ανέστης για δεύτερη φορά συνεχόμενη, αλλά και ασημένιο στο διπλό των παίδων με συμπαίκτη τον Οικονόμου Γρηγόρη.

Επίσης στην 2άδα στο ομαδικό των εφήβων της Β. Ε. και πρόκριση στο Πανελλήνιο 10η θέση τελικά.

Αγωνιστική περίοδος  2010-11:  στην καλύτερη 3άδα του ομαδικού εφήβων της Β. Ε. και πρόκριση στο Πανελλήνιο όπου καταταγήκαμε  στην  6η θέση.

 

Αγωνιστική περίοδος  2011-12: στην καλύτερη 3άδα του ομαδικού εφήβων  της Β. Ε. και πρόκριση στο Πανελλήνιο όπου καταταγήκαμε  στην  5η θέση.

Ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο διπλό των λυκείων  με τον Γιοβά Ανέστη και Οικονόμου Γρηγόρη και επίσης πρόκριση του Γιοβά Ανέστη στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στην Σαρδηνία.

 

Αγωνιστική περίοδος  2012-13: στην καλύτερη 3άδα του ομαδικού εφήβων  της Β. Ε. και πρόκριση στο Πανελλήνιο όπου καταταγήκαμε  στην  5η θέση, σε αυτήν την χρονία είχαμε και την προσθήκη του αθλητή Κώτση Κώστα (δανεικός από τον ΑΣΕΑ Καβάλας για 1 έτος) όμως  λίγο τα διαβάσματα των παιδίων για τις Πανελλήνιες εξετάσεις τους (τρίτη λυκείου), λίγο και η άσχημη κλήρωση, μας αφήνουν την πικρία της μη συγκομιδής κάποιου μεταλλίου στην τελευταία ηλικιακή τους κατηγορία.

 

Λίγα λόγια από τον προπονητή της ομάδας μας Κρυωνά Γιώργο « ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μου που τόσα χρόνια κρατάνε σε κορυφαίες θέσεις την ομάδα του Ευόσμου, λέω συνέχεια ότι  επιτυχία δεν είναι ένα μετάλλιο αλλά  αυτοί η αθλητές να συνεχίσουν να είναι μέσα στο πινγκ πονγκ για πολλά χρόνια ακόμα».

 

07-05-2013

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...