ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Πέρασε νικηφόρα από το  Ρότερνταμ δύο χρόνια νωρίτερα, ο Zhang Jike επανέλαβε το κατόρθωμα του 2011 για να κερδίσει τον τίτλο στο ατομικό των  Ανδρών στο LIEBHERR Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Παρίσι, την Δευτέρα 20 Μαΐου 2013.

Η Li Xiaoxia από την Κίνα κέρδισε τον  τίτλο στο ατομικό  των γυναικών την  Κυριακή 19 Μαΐου 2013, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παρισιού.

Το  έβδομο διπλό της παγκόσμιας κατάταξης, Chen Chien-An και Chuang Chih-Yuan από την Κινεζική Ταϊπέι  κέρδισε τον τίτλο στο διπλό των ανδρών στο LIEBHERR Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Παρίσι την Κυριακή 18 Μαΐου 2013 κάνοντας την ευχάριστη έκπληξη και εκθρόνισε τα Κινεζικά διπλά.

Οι νικήτριες στη Γιοκοχάμα το 2009 και το Ρότερνταμ το 2011, Guo Yue και Li Xiaoxia από την Κίνα ολοκλήρωσαν το χατ-τρικ στο Διπλό των Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LIEBHERR του  Παρισίου το απόγευμα της Δευτέρα 20 Μαΐου 2013.

Είχαν δημιουργήσει ιστορία με το να γίνει  η πρώτη αντιστοίχηση από τη χώρα τους σε ένα Μικτό Διπλού τελικού σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δάκρυα σε συνεχή ροή κάτω από το πρόσωπο της Κιμ Γιονγκ ενώ ο  Kim Hyok Bong αγωνίστηκε για να κρατήσει τα συναισθήματά του, υπό έλεγχο, μετά την πρωτιά τους στο Μικτό οι αθλητές της  Λαϊκή Δημοκρατία της Νότιας Κορέας  στο LIEBHERR Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Παρίσι το Σαββάτου 18 Μάη του 2013.

26-05-2013

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...