ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-13

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-13

Άλλη μια αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της, φέτος η αίθουσα μας διακρίθηκε  σχεδόν σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες που πήραμε μέρος, δεν έγιναν λόγω οικονομικών προβλημάτων της ομοσπονδίας οι αγώνες της τελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος αλλά και οι κατηγορία των νέων ανδρών, όμως υπάρχει μια συνεχόμενη έξαρση για ανοικτά τουρνουά από όλες της πόλεις της Ελλάδος που ασχολούνται με την επιτραπέζια αντισφαίριση και ισοφαρίζει κάπως την κατάσταση.

Η αίθουσα μας έλαβε μέρος στους αγώνες και με τα τρία τα σωματεία που την εκπροσωπούνε, ο ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ αγωνίστηκε συνολικά με 12 αθλητές και 3 αθλήτριες και κέρδισε την 1η θέση στο  Κύπελλο ανδρών της Βορείου Ελλάδος με τους Οικονόμου Γρηγόρη, Κώτση Κώστα, Ραμπότα Εμμανουήλ, Γιοβά Ανέστη και Παπασάβογλου Στέφανο, επίσης πήρε την 3η θέση στο πρωτάθλημα για την Β΄ εθνική της Βορείου Ελλάδος με τους προαναφερμένους αθλητές αλλά και τους μικρούς αθλητές μας που αγωνίστηκαν στο μπαράζ Καρυπίδη Μιχάλη, Θεοφάνους Χρήστο και Σαρρή Αντώνη, στην καλύτερη 3αδα τερμάτισαν και οι έφηβοι μας στο ομαδικό παίρνοντας εύκολα την πρόκριση στο Πανελλήνιο αντίστοιχο πρωτάθλημα όπου τερματίσαμε στην 5η θέση στην Ελλάδα με τους αθλητές Οικονόμου Γρηγόρη, Κώτση Κώστα, Ραμπότα Εμμανουήλ, Γιοβά Ανέστη και Παπασάβογλου Στέφανο.

Για τον ΑΔΩΝΙ αγωνίστηκαν συνολικά 6 αθλητές με την επιτυχία να έρχεται από τους παμπαίδες όπου κερδίζοντας δύο προκρίσεις για το ατομικό Πανελλήνιο  από τους Ανανιάδη Αδάμ και τον Οικονόμου Κωνσταντίνο ήμασταν το 1ο σωματείο της Βορείου Ελλάδος στους Παμπαίδες, τερματίσαμε τελικά στην 7η θέση στο ομαδικό, 6οι στο διπλό και 6ος ο Ανανιάδης Αδάμ στο απλό για το Πανελλήνιο παμπαίδων. Επίσης για μία θέση χάσαμε την πρόκριση στο ομαδικό των παίδων όπου ήρθαμε στην 3η θέση στην Βόρειο Ελλάδα με τους Λαδά Αλέξη, Ανανιάδη Αδάμ και τον Οικονόμου Κωνσταντίνο.

Για τον ΝΕΜΕΣΙΣ αγωνίστηκαν 10 αθλητές και καταφέραμε την 3η θέση στο τοπικό Κύπελλο για την Βόρειο Ελλάδα με τους Μακέδα Τόμυ, Ματσιώρη Μιχάλη και Καλαϊτζή Δημήτρη.

Πήραμε μέρος σε όλα τα τουρνουά που έκανε η τοπική επιτροπή στην Βόρειο Ελλάδα με αρκετούς αθλητές στο καθένα από αυτά. Και από την αίθουσα μας πέρασαν από τις ακαδημίες μας άλλα 30 άτομα περίπου εκτός των προαναφερόμενων αθλητών.

07-07-2013

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...