ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2013

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2013

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ξεκίνησε η χρονιά με τα προκριματικά σε παίδες και κορασίδες , αγωνιστήκαμε και με τις τρεις ομάδες μας στο ομαδικό των παίδων όπου την καλύτερη πορεία στο ομαδικό έκανε ο Άδωνις με τους Λαδά, Ανανιάδη και Οικονόμου που τερμάτισε  στην  3η θέση στην Βόρειο Ελλάδα και λίγο πριν από την πρόκριση, στο ατομικό αγωνιστήκαμε με 12 αθλητές και 1 αθλήτρια, την καλύτερη πορεία έκανε ο Λαδάς Αλέξης (ΑΔΩΝΙΣ) που έχασε στην οχτάδα την πρόκριση με 9-11 το κόντρα σετ. Στην συνέχεια έγιναν τα ατομικά των παμπαίδων και παγκορασίδων όπου είχαμε 2 προκρίσεις στο Πανελλήνιο των παμπαίδων με τους Ανανιάδη Αδάμ (ΑΔΩΝΙΣ) και Οικονόμου Κωνσταντίνο (ΑΔΩΝΙΣ) σε σύνολο 6 αθλητών μας και 3 αθλητριών, επίσης με βάση το σύστημα οι δύο αθλητές του Άδωνι θα μας εκπροσωπήσουν και στο Πανελλήνιο ομαδικό.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Οι ομάδες των ανδρών μας στην Β΄ εθνική συνεχίζουν την καλή τους πορεία και ο Νέμεσις είναι επικεφαλής του ομίλου ενώ ο Αίας είναι δεύτερος. Δυστυχώς για δεύτερη συνεχή χρονιά αναβάλλεται  το Κύπελλο Ελλάδος όπου είχαμε είδη προκριθεί από τα προκριματικά του Σεπτεμβρίου. Στις 17 του μήνα κόβουμε την πρωτοχρονιάτικη πίττα μας σε κλήμα όμορφο, δίνονται τα μετάλλια και τα κύπελλα της προηγούμενης χρονιάς καθώς και δώρα στους αθλητές μας. Δύο αθλητές μας παίρνουν μέρος στο Τοπ 8 των εφήβων, ο Οικονόμου Γρηγόρης (ΑΙΑΣ) και ο Κώτσης Κων/νος (ΑΙΑΣ δανεικός από τον ΑΣΕΑ Καβάλας).

ΜΑΡΤΙΟΣ

Οι Καλαϊτζής Δημήτρης (ΝΕΜΕΣΙΣ) και Ραμπότας Εμμανουήλ (ΑΙΑΣ) μας εκπροσώπησαν στην Πανελλήνια φάση του ατομικού των ανδρών χάνοντας όμως στους ομίλους. 1ος στο ανοικτό τουρνουά της Σίνδου στους εφήβους ο Οικονόμου Γρηγόρης (ΑΙΑΣ), ενώ συμμετείχαμε με 15 αθλητές και 2 αθλήτριες σύνολο. Μπαράζ Θεσσαλονίκης με τον Αίαντα να κερδίζει 4-1 τον Πολύγυρο και να προκρίνεται στα μπαραζ της Βορείου Ελλάδος για την Β΄ εθνική, ενώ ο Νέμεσις ηττήθηκε με 3-4 από το Πέρα και έμεινε εκτός συνέχειας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

3η θέση τελικά στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής των ανδρών για τον ΑΙΑ Ευόσμου, στο μπαράζ αγωνιστήκαμε με πολλές ελλείψεις βασικών αθλητών μας,  αγωνίστηκαν σε όλο το πρωτάθλημα οι Οικονόμου, Ραμπότας, Κώτσης, Παπασάβογλου, Γιοβάς, Θεοφάνους και Καρυπίδης. 5η θέση για τον ΑΙΑ στο Πανελλήνιο ομαδικό των εφήβων με τους Οικονόμου, Ραμπότας, Κώτσης, Παπασάβογλου και Γιοβά, στο ατομικό της ίδιας διοργάνωσης ο Οικονόμου Γρηγόρης (ΑΙΑΣ) και ο Κώτσης Κων/νος (ΑΙΑΣ) χάνουν στην 16αδα, ενώ ο Γιοβάς Ανέστης (ΑΙΑΣ)  στους ομίλους, έτσι κλείνει ένας κύκλος έξι χρόνων συνεχών επιτυχιών στα ηλικιακά πρωταθλήματα για αυτούς τους αθλητές μας.

ΜΑΪΟΣ

1η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελο Βετεράνων της ΠΟΦΕΠΑ για τους παλαίμαχους του ΝΕΜΕΣΙΣ, αγωνιστήκαμε με τους Γαβριηλίδη, Αργυράκη, Μακέδα και Δημητρίου.

ΙΟΥΝΙΟΣ

7η θέση στο Πανελλήνιο ομαδικό των παμπαίδων ο ΑΔΩΝΙΣ με τους Ανανιάδη και Οικονόμου, ενώ στο ατομικό έλλειψε μόνο το μετάλλιο, μετά από πολύ καλές εμφανίσεις στην 8αδα του ατομικού σταμάτησε ο Ανανιάδης Αδάμ (ΑΔΩΝΙΣ) χάνοντας τον αγώνα για το μετάλλιο με σκορ 2-3, ο Οικονόμου Κων/νος (ΑΔΩΝΙΣ) αποκλίστηκε στον όμιλο μετά από τριπλή ισοβαθμία και στο αντίστοιχο διπλό οι δύο αθλητές μας χάσανε στην 8άδα με σκορ 1-3. Με το ανοικτό τουρνουά της Φλώρινας τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την περίοδο 2012-13 όπου πήραμε μέρος με 5 αθλητές και μία αθλήτρια.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Η προετοιμασία των αθλητών μας ξεκίνησε από την κατασκήνωση του Τσάφ τσούφ στην περιοχή του Ορφυνίου Καβάλας, διήρκησε οχτώ ημέρες και συμμετείχαν 16 αθλητές.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ξεκινάει η επόμενη αγωνιστική περίοδος και μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα, το Κύπελλο ανδρών καταργείται οριστικά, όπως και τα ομαδικά ηλικιακά σε προκριματικές φάσεις και φυσικά και η κατηγορία των νέων ανδρών (μέχρι 21 χρονών) δεν υπάρχει καθόλου στο πρόγραμμα. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και τα ανοικτά τουρνουά και έχουν αγώνες οι αθλητές μας, έτσι συμμετείχαμε με 14 αθλητές και 2 αθλήτριες στο όπεν την Πορταριάς του Πηλίου.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Δεσπόζει η μεγάλη εμφάνιση της  εθνικής των ανδρών, με την 2η θέση στο ομαδικό του Πανευρωπαϊκού στο Σβέσατ της Αυστρίας, αλλά και η 3η θέση του Παναγιώτη Γκιώνη στο ατομικό που μας έκανε υπερήφανους. Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής με νίκες για μας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

3ης πρόκρισης στα προκριματικά της βορείου Ελλάδος  για το Πανελλήνιο ατομικό των ανδρών κέρδισαν οι αθλητές μας Γιοβάς Ανέστης (ΑΙΑΣ) , Οικονόμου Γρηγόρης (ΑΙΑΣ)  και Καλαϊτζής Δημήτρης (ΑΙΑΣ). Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι βετεράνοι του Νέμεσις προκρίνονται στον τελικό του Κυπέλλου της ΠΟΦΕΠΑ στην Βόρειο Ελλάδα αγωνίστηκαν οι Γαβριηλίδης , Αργυράκης  και Μακέδας. Χάλκινο μετάλλιο ο Ανανιάδης Αδάμ (ΑΔΩΝΙΣ) στο τουρνουά της Δράμας στους παμπαίδες, συμμετείχαμε με 12 αθλητές και 1 αθλήτρια.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Πρώτος και αήττητος παραμένει ο Αίας Ευόσμου σε 8 αγώνες για την Β΄ εθνική της Βορείου Ελλάδος στον πρώτο όμιλο την Θεσσαλονίκης, ενώ ο Άδωνις με 4 νίκες και 4 ήττες είναι πέμπτος και ο Νέμεσις με τον ίδιο απολογισμό είναι έκτος.

04-01-2013

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...