ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Άλλη μια διοργάνωσή έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ. για την κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο, 122 παίδες αγωνίστηκαν για μόλις 3 θέσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και έτσι η πρόκριση έγινε ακόμα ποιο δύσκολη για τους παίδες μας και να υπενθυμίσουμε ότι καταργήθηκαν από φέτος και τα προκριματικά στο ομαδικό, στις κορασίδες οι προκρίσεις ήταν 2 σε 37 αθλήτριες.

Προσπάθεια του Οικονόμου Κωνσταντίνου

 

Ο ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ αγωνίστηκε με 5 παίδες και 3 κορασίδες, ο ΑΔΩΝΙΣ με 6 παίδες και ο ΝΕΜΕΣΙΣ με 3 παίδες, σύνολο 17 αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Την καλύτερη πορεία έκαναν οι Λαδάς Αλέξης   (Άδωνις) και Οικονόμου Κωνσταντίνος (Άδωνις) που έχασαν στην 12αδα από το πρώτο και το δεύτερο φαβορί της διοργάνωσης αντίστοιχα, στους 24ης έφτασε ο Ανανιάδης Αδάμ (Άδωνις), στους 31ας ο Νένδος Τάσος (Άδωνις), ενώ στους ομίλους με δύο νίκες και μία ήττα οι Καρυπίδης Μιχάλης (ΑΙΑΣ), Ιορδανίδης Χρήστος (ΑΙΑΣ), Καϊοπούλου Ελπίδα (ΑΙΑΣ), Μποζίνη Μαρία (ΑΙΑΣ) και Γαβρανοπούλου Ξένια (ΑΙΑΣ), με μία νίκη και δύο ήττες οι Σαπάκος Σωτήρης (ΑΙΑΣ), Θεοφάνους Χρήστος (ΑΙΑΣ), Ιορδανίδης Εμμανουήλ (ΑΙΑΣ), Ελευθεριάδης Νίκος  (Νέμεσις), Μπαλτζής Πάρης (Άδωνις) Κουτσόγλου Παύλος (Νέμεσις) ,Σεφερίδης Βενιαμίν (Νέμεσις) και Κουκογιαννίδης Γρηγόρης (Άδωνις).

Ενώ περιμένουμε να αγωνιστούμε

 

Την Κυριακή έγιναν και αγώνες βετεράνων και ανεξαρτήτων όπου οι βετεράνοι του ΝΕΜΕΣΙΣ Ελευθεριάδης Παντελής και Αργυράκης Γιάννης κατετάγησαν 2ος και 3ος αντίστοιχα στην ηλικιακή κατηγορία των 40 με 60 χρόνων.

Από την απονομή στους βετεράνους

 

18-02-2014

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...