ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2014

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2014

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Η χρονιά ξεκινάει με μετάλλιο, το χάλκινο μετάλλιο  κερδίζει η Καϊοπούλου Ελπίδα (ΑΙΑΣ) στο ανοικτό πρωτάθλημα της Βέροιας στην κατηγορία των παγκορασίδων, συνολικά συμμετείχαμε με έντεκα αθλητές. Στο τέλος του μήνα έχουμε την προκριματική φάση του ατομικού των εφήβων, όπου παίρνουμε μέρος με 15 αθλητές και από τα τρία σωματεία του Ευόσμου, δεν έχουμε προκρίσεις και ο λόγος είναι κυρίως ότι πλέον έχει σταματήσει η προκριματική φάση του ομαδικού και γενικά οι προκρίσεις που δίνονται είναι πολύ λίγες, μισές από προηγούμενα χρόνια. Στις 27 κόβουμε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίττα, τυχερός φέτος ο Καρυπίδης Μιχάλης.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

2η θέση για την ομάδα των βετεράνων του ΝΕΜΕΣΙΣ στον τελικό του κυπέλλου για την κεντρική Μακεδονία. Στα μέσα του μήνα γίνεται η προκριματική φάση των παίδων και κορασίδων με τις προκρίσεις να είναι ελάχιστες τρεις για τους παίδες και δύο για τις κορασίδες, συμμετείχαμε με 14 παίδες και 3 κορασίδες, ένα βήμα πριν την πρόκριση έφτασαν οι Λαδάς Αλέξης (ΑΔΩΝΙΣ) και Οικονόμου Κων/νος (ΑΔΩΝΙΣ). Η αντρική ομάδα του ΑΙΑ τερματίζει 1ος στον όμιλο της Θεσσαλονίκης και θα αγωνιστεί στο χιαστή μπαράζ της Θεσσαλονίκης.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Στο χιαστή μπαράζ της Θες/νικης ο ΑΙΑΝΤΑΣ κερδίζει την αντίστοιχη ομάδα της ΧΑΝΘ με  σκορ 4 – 2 και παίρνει το εισιτήριο για το μπαράζ της Βορείου Ελλάδος για την Β΄ εθνική. 2 προκρίσεις πετύχαμε στα προκριματικά των παμπαίδων και παγκορασίδων που έλαβε χώρα στις 15 του μήνα, ο Τσεντεκίδης Χρήστος (ΑΙΑΣ) και η Μποζίνη Μαρία (ΑΙΑΣ), ενώ η Καϊοπούλου Ελπίδα (ΑΙΑΣ) χάνει την πρόκριση για πολύ λίγο. Με τρεις αθλητές από τον ΑΙΑ συμμετείχαμε στο Πανελλήνιο ατομικό των ανδρών στην Αθήνα, με καλύτερη πορεία του αθλητή και προπονητή της ομάδας μας Καλαϊτζή Δημήτρη που πέρασε τον όμιλο και έχασε στους καλύτερους 20 της Ελλάδος.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Πρωταθλητής για την Β΄ εθνική της Βορείου Ελλάδος αναδεικνύεται ο ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, για τέταρτη φορά στην ιστορία του, πρωταγωνιστές οι Γιοβάς Ανέστης, Καλαϊτζής Δημήτρης, Οικονόμου Γρηγόρης και Νένδος Νίκος, συνολικός απολογισμός 19 νίκες και καμία ήττα, επίσης προκριθήκαμε για τα μπαράζ για την άνοδο για την Α2 εθνική κατηγορία. Επίσης πήραμε μέρος στην λαμπαδηδρομία που διοργάνωσε ο δήμος μας με δύο αθλητές μας Ραμπότα Εμμανουήλ (ΑΙΑΣ) και Παπασάβογλου Στέφανο (ΝΕΜΕΣΙΣ).

20140406_133409

ΜΑΪΟΣ

Για λίγο χάθηκε η άνοδος στην Α2, οι αθλητές του ΑΙΑΝΤΑ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τερμάτισαν στην 3η θέση τελικά στο Πανελλήνιο μπαράζ ανόδου, στον κρίσιμο αγώνα χάσαμε από την ομάδα του μεγάλου (σε αξία) Βλοτινού (Αετοί Πόλης) με σκορ 2 – 4.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Στην τελική φάση του Πανελληνίου παμπαίδων και παγκορασίδων που έγινε στην Ελευσίνα, πήραμε μέρος με την ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ στο ομαδικό παγκορασίδων και χάσαμε στον όμιλο, στην οχτάδα στο διπλό παγκορασίδων έχασε η Μποζίνη Μαρία (ΑΙΑΣ), ενώ στο ατομικό δεν τα κατάφερε να περάσει τον όμιλο το ίδιο και ο Τσεντεκίδης Χρήστος (ΑΙΑΣ) στους παμπαίδες. Την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του ομαδικού κατέλαβαν οι παλαίμαχοι αθλητές του ΝΕΜΕΣΙΣ, στο Ξυλόκαστρο, Μακέδας, Ματσιώρης, Ελευθεριάδης, Αργυράκης και Γαβριηλίδης.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία μας προβαίνουμε σε μεταγραφή ξένου αθλητή, ο Ντανιέλ Ιβάνοφ από την Βουλγαρία θα ενισχύσει την επόμενη αγωνιστική χρονιά την ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ για την  πραγματοποίηση των στόχων  μας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Με επιτυχία διεξάγονται τα δύο σκέλη της προετοιμασίας των αθλητών μας, πρώτα στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης του Τσαφ τσουφ και μετά στην αίθουσα μας στον Εύοσμο.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Με την συμμετοχή μας στο ανοικτό πρωτάθλημα της Πορταριάς ξεκινάει η αγωνιστική χρονιά, 10 οι συμμετοχές μας και πολλά πλασαρίσματα σε οχτάδες.  Ξεκινάει και η Β΄ εθνική με τις τρεις ομάδες μας να κάνουν μόνο νίκες.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Η Β΄ εθνική συνεχίζεται με τον ΑΙΑΝΤΑ να είναι πρώτος στον δεύτερο όμιλο της Θεσσαλονίκης και τον ΝΕΜΡΣΙΣ τρίτο, ενώ ο ΆΔΩΝΙΣ είναι δεύτερος στον δεύτερο όμιλο. Συμμετοχή και στο ανοικτό πρωτάθλημα της Φλώρινας με 9 αθλητές και 2 αθλήτριες.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Διεξάγεται η προκριματική φάση του Πανελλήνιου ατομικού των ανδρών, παίρνουμε μέρος με 20 αθλητές και των τριών ομάδων μας, 9 προκρίνονται στην επόμενη φάση των νοκ άουτ , η οποία δεν έγινε ποτέ, λόγω ένστασης της ομάδας μας του ΝΕΜΕΣΙΣ για κλήρωση που δεν συνάπτει με τις αρχές και τους κανόνες της ομοσπονδίας μας, η ένσταση έγινε δεκτή και η αγώνες θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν  την νέα χρονιά.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ο προπονητής των ομάδων μας δίνει τηλεοπτική συνέντευξη στην Εγνατία τηλεόραση. Η χρονιά κλίνει όπως άρχισε με χάλκινο μετάλλιο σε ανοικτό πρωτάθλημα, αυτή την φορά στην Δράμα ο Σαπάκος Σωτήρης (ΑΙΑΣ) στους μίνι παμπαίδες έφερε την επιτυχία, συμμετείχαμε και με άλλους 10 αθλητές και 1 αθλήτρια. Ο ΑΙΑΣ συνεχίζει να είναι 1ος στον δεύτερο όμιλο και ο ΝΕΜΕΣΙΣ είναι πλέον 2ος , στον άλλο όμιλο ό ΑΔΩΝΙΣ είναι 4ος. Οι βετεράνοι του ΝΕΜΕΣΙΣ χάνουν στον τελικό του κυπέλλου της ΠΟΦΕΠΑ για την κεντρική Μακεδονία  με 3 – 4 και μένουν τελικά στην 2η θέση του θεσμού. Επίσης οι δύο προπονητές της αίθουσας, Κρυωνάς και Καλαϊτζής παρακολουθούν με επιτυχία την σχολή προπονητών γ΄ κατηγορίας.

04-01-2015

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...