ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

Την τέλεια αρχή έκαναν και οι τρεις ανδρικές ομάδες του Ευόσμου στο πρώτο Σαββατοκύριακο για την Β΄ εθνική της Βορείου Ελλάδος. Για το 2ο  όμιλο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο στην έδρα μας ο ΑΙΑΣ επιβλήθηκε σχετικά εύκολα του ΜΑΣ Αετού με σκορ 4 – 0 ξεχωρίζει η συμμετοχή του παμπαίδα Σαπάκου που μαζί με τον Καλαϊτζή κέρδισαν το διπλό με 3-2 σετ ένω βρέθηκαν πίσω 0-2 σετ, ενώ οι παίδες του ΆΔΩΝΙ νίκησαν την Προοδευτική Τούμπας με σκορ 4 – 3 με τον Τσεντεκίδη να δίνει την νίκη στο τελευταίο επί μέρους αγώνα  με καθαρό σκορ 3-0 σετ. Ο ΝΕΜΕΣΙΣ είχε ρεπό στη πρώτη αγωνιστική.

Την Κυριακή το μεσημέρι στην έδρα της ΧΑΝΘ έσπασαν καρδιές, αλλά στο τέλος φύγαμε με τα ροζ φύλλα, ο ΑΙΑΣ κέρδισε την ΧΑΝΘ με σκορ 4 – 3 και ενώ βρέθηκε πίσω με 1-3, στο καθοριστικό τελευταίο αγώνα ο Ελευθεριάδης επικράτησε με 3-0 σετ και σκόρπισε χαμόγελα. Στην ίδια αίθουσα αγωνίστηκε και ο ΆΔΩΝΙΣ με αντίπαλο το ΦΟΑ Νεάπολης και επιβλήθηκε τελικά με σκορ 4 – 2 από μία νίκη οι Ανανιάδης, Οικονόμου, Τσεντεκίδης  και το διπλό οι δύο πρώτοι.

20150927_154933111

Το απόγευμα στην έδρα μας έγινε το ντέρμπι για τον 1ο όμιλο, ο ΝΕΜΕΣΙΣ αντιμετώπισε τον ΑΟ Πολυγύρου, αλλά τελικά έμεινε στα χαρτιά ως ντέρμπι, καθώς κερδίσαμε με σκορ 4 – 1 , δύο νίκες ο Οικονόμου, μία ο Γιοβάς και το διπλό μαζί ενώ αγωνίστηκε και ο έφηβος Κουτσόγλου.

29-09-2015

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...