ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Το Σάββατο έγιναν τα προκριματικά του ατομικού των εφήβων και νεανίδων στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ.. Αγωνιστήκαμε με 13 αθλητές στην κατηγορία των εφήβων σε σύνολο 84 αθλητών (από κεντρική και δυτική Μακεδονία, Ήπειρο και Θεσσαλία), όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν για 4 προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα. Οι αγώνες ήταν χωρισμένοι σε γκρουπ και ο πρώτος από κάθε γκρουπ περνούσε στο κυρίως ταμπλό των 32 όπου μετά άρχιζαν οι νοκ άουτ αγώνες μέχρι την τελική τετράδα. Συνολικά οι αθλητές της αίθουσας μας και των τριών ομάδων του Ευόσμου είχανε 33 νίκες και 18 ήττες και 6 σε σύνολο πέρασαν πρώτοι από τα γκρουπ.

Στην πηγή και μερικά σετ πριν την πρόκριση (8άδα)  έφτασαν οι τρεις παίδες Τσεντεκίδης Χρήστος (ΑΔΩΝΙΣ), Ανανιάδης Αδάμ (ΑΔΩΝΙΣ) και Οικονόμου Κων/νος (ΑΔΩΝΙΣ), στην 16άδα έχασαν οι Λαδάς Αλέξης (ΑΙΑΣ) και Σαπάκος Σωτήρης (ΑΙΑΣ) που είναι παμπαίδας, ενώ  στους 32 έχασε ο Νένδος Τάσος (ΝΕΜΕΣΙΣ).

Στις νεανίδες αγωνιστήκαμε με 3 αθλήτριες (όλες κορασίδες) σε σύνολο 15 αθλητριών (από κεντρική και δυτική Μακεδονία, Ήπειρο και Θεσσαλία), για μία  προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα. Συνολικά είχαμε 3 νίκες και 6 ήττες, με την Μποζίνη Μαρία (ΑΙΑΣ) να τερματίζει πρώτη στον όμιλο της μετά από τριπλή ισοβαθμία και τα χάνει στην 4άδα του αγωνίσματος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια τους, τα καλύτερα έρχονται.

08-02-2016

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...