4 ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΣΙΔΩΝ 

4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΣΙΔΩΝ

Το τριήμερο του Αγίου πνεύματος είχαμε φουλ δράση στην όμορφη και φιλόξενη Καβάλα, οι μικροί αθλητές μας ,  πρωταγωνίστησαν και μας χάρισαν 4 μετάλλια συνολικά.

Το χάλκινο μετάλλιο ήρθε στο ομαδικό παγκορασίδων (ΑΙΑΣ) , όπου οι αθλήτριες Τζαρίδου Στέλλα και Άμπα Δέσποινα (θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον προπονητή Λίβιου Πρεντόακα και την διοίκηση της Σάρισες Φλώρινας για την παραχώρηση της Δέσποινας), κερδίσαμε στον όμιλο τον ΓΑΣ Ελευσίνας και τον ΟΑ Χανίων με σκορ 3-0 και ηττηθήκαμε από τον ΟΣΦΠ με το ίδιο  σκορ, στον ημιτελικό αγωνιστήκαμε με τον ΑΣΕΑ Καβάλας όπου σε ένα συγκλονιστικό αγώνα χάσαμε τελικά με σκορ 1-3.

Αργυρό μετάλλιο στο διπλό παγκορασίδων με τις Τζαρίδου και Άμπα να είναι ένα βήμα πριν από το κύπελλο, στον τελικό χάσαμε 1 με 3 σετ από το διπλό του ΟΣΦΠ , ενώ στον ημιτελικό τα κορίτσια μας κέρδισαν το πρώτο φαβορί το διπλό της Καβάλας με σκορ 3 με 0 σετ.

Αργυρό μετάλλιο και στο διπλό των παμπαίδων με τον δικό μας Καρυπίδη Ανδρέα (ΑΙΑΣ) και συμπαίκτη τον Πιστόλα Γιάννη (Φάρος Αλεξανδρούπολης) να χάνουν την κούπα στις λεπτομέρειες από το διπλό του Ρουφ 80 με σκορ 1 με 3 σετ.

Το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό παμπαίδων από τον Καρυπίδη Ανδρέα (ΑΙΑΣ) ήταν το κερασάκι στο ωραίο τριήμερο που περάσαμε με αγώνες στην Καβάλα και τεράστια επιτυχία για τον Ανδρέα.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι και στο ομαδικό των παμπαίδων (ΑΙΑΣ) τερματίσαμε στην 5η θέση με τους Καρυπίδη Ανδρέα και Ζησούλη Κωνσταντίνο (θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Αμπελακιώτη Στέφανο και την διοίκηση της Δύναμης Λάρισας για την παραχώρηση του Κωνσταντίνου) να τα δίνουν όλα άλλα να χάνουν το μετάλλιο στις λεπτομέρειες , στην 8άδα έχασαν με σκορ 1-3 από τον Φαέθων αλλά το διπλό με 2-3 σετ και 8-11 το κόντρα και το επόμενο ατομικό με 2-3 σετ και 11-13 το κόντρα.

Και τα κορίτσια μας έχασαν στη 8άδα του ατομικού η Τζαρίδου με 0-3 σετ από την δευτεραθλήτρια  και η Άμπα με 2-3 σετ από την μετέπειτα πρωταθλήτρια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τους προπονητές τους Κρυωνά Γιώργο, Γιοβά Ανέστη και Παπασάβογλου Στέφανο.

30-05-2018

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...