ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ από τους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ από τους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Καταρχήν μας άρεσε πολύ η επέκταση που έγινε στην αίθουσα του Σ.Ε.Φ. όπου διπλασιάστηκαν τα τραπέζια  και οι θέσεις για τους θεατές.

Η επιστροφή της ομάδας μας από την Αθήνα ήταν ένας μικρός Γολγοθάς, διήρκησε 9 ώρες και 15 λεπτά, εκτός από την παράκαμψη των Τεμπών αντιμετωπίσαμε το μποτιλιάρισμα της Αθήνας αλλά και ένα μεγάλο τροχαίο στην εθνική όπου μας βρήκε καθηλωμένους για 2 ώρες περίπου, ευτυχώς ήμασταν καλή παρέα.

Τις πρωτιές στα ομαδικά  στο παίδων και το κορασίδων τις κατέλαβαν ομάδες εκτός Αθήνας, η Καλαμαριά για τους παίδες και η Φοίνικες Πάτρας για της κορασίδες.

Η πρωτιά για την Θεσσαλονίκη είχε να έρθει όσο και να φαίνεται απίστευτο 35 ολόκληρα χρόνια όταν το 1974-75 η ομάδα της ΧΑΝΘ είχε πάρει την πρώτη θέση, αξιοσημείωτο είναι ότι εκείνη την χρονιά και η Τρίτη θέση κατέλαβε ομάδα από την Θεσσαλονίκη ο ΑΕΤΟΣ, δηλαδή όπως ακριβώς έγινε και φέτος με τον Απ. Καλαμαριάς και τον Άδωνι.

Αγωνιστικά ο αθλητής μας Οικονόμου Γρηγόρης στον αγώνα του ομαδικού με την Πρόοδο Αθηνών κέρδισε με σκορ 3-1 σετ τον μετέπειτα πρωταθλητή στο ατομικό παίδων Αγγελάκη Κωνσταντίνο.

Και ο αθλητής μας Παπασάβογλου Στέφανος στους τρεις αγώνες που αγωνίστηκε είχε τρεις νίκες χωρίς να χάσει ούτε σετ και η μία νίκη του ήταν ενάντια του Τσόπελα Ανδρέα αθλητή του ΓΑΣ ΑΕΤΟΥ και νούμερο 8 του πίνακα αξιολόγησης.

Μετά τον τραυματισμό του αθλητή μας Γιοβά Ανέστη στην μέση, με θλίψη διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε γιατρός στον αγωνιστικό χώρο για να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

03-04-2010

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...